reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Dziewczyny wczoraj dostałam od kolegi wózek Emmaljunga ciemno zielony. No i jestem w szoku:) Pełen wypas hehe. Musze naoliwić go tylko no i już chciałabym nawet nim pojeździć troszkę!! Ale się cieszę!! Mogę teraz kasę na fajną komodę wydać:)
Pozdrowionka

reklama
Skoro sie podobaja, to pokazuje jeszcze :-)
To jest nasz kombinezonik za hiperpsie pieniadze (teraz juz nie pamietam dokladnie, ale chyba za 4zl 50 gr) w naturze jest ladniejszy.... taki golebi kolorek :-)
dsc007019uh.jpg

a ta bluzeczka powinna byc dla mnie... napis akurat adekwatny.... niestety byl tylko rozmiar na dzidzie ;-)
dsc006976xt.jpg

a to ukochane body przyszlej babci (mojej mamy), bo w jej ulubionym kolorze, jak ona to nazywa "zabkowym" :-)
dsc007042jx.jpg

i jeszcze kaftanik :-) tez rozowy, bo teraz odwalilo mi na ten kolor, odkad wiem :-)
dsc007035qx.jpg

Musze jeszcze popatrzec do szafki, bo mam tego mnostwo i pokazac, co jest warte pokazania :-)
Zaluje tylko strasznie, ze nie mam takiej mozliwosci, jak czesc dziewczyn, zeby dostac cos po jakis znajomych maluszkach... wiec wszystko od poczatku do konca musze kupic...

W pokoju dzidziusia jest szafa z Ikea do samego sufitu (wlasciwie to chyba spokojnie moge napisac, ze jest pieciodrzwiowa). Na razie rezyduje w niej ja, ale sukcesywnie mala zabiera mi kolejne polki :-)
Aktualnie ma je dwie :-)
Tych rzeczy na sztuki jest sporo, ale sa malutkie, wiec fajnie sie upychaja ;-)

Oj troszkę wam zazdroszcze teog kupowania. Ja mam kilka workow ciuchów po Matim i byloby glupotą gdybym teraz znowu szalala po sklepach. Tylko kilka drobiazgów musze dokupić. Kombinezonik już jest, czekam na pieluchy i skarpeteczki rozmiar 56 ::) no i jeszcze malutka czapeczka taka na po kapieli. Tego akurat po Matim nie mam. Tzn czapeczki tak wysmarowane oliwka, że sie nie nadają, a skarpetek Mati nie miał bo urodzony w czerwcu

Oj dziewczyny, a mnie jeszcze czeka wszystko.......... Remont (malowanie), przemeblowanie, przeprowadzka, zakupy, bo nie mam jeszcze nic. Panicznie się boję, że dzidziuś urodzi się za wcześnie i nie zdążymy. No ale cóż sami tego chcieliśmy...

reklama
Kira ciuszki super....ja dzisiaj chcialam kupic rozowy polarek ale sie powtrzymalam ..... jednak to straszna wygoda wiedziec wczesniej jaka plec.... tym bardziej ze ja teraz choruje na kolory zieleni jak to cudne body i rozowy..... niebieski tez ale to od lat moj ulubiony kolor.....

Do góry