reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

No to kochane ja dopiero teraz moge spokojnie poczytac BB
po dzisiejszym dniu moja Olcia ma nowe ciuszki ;)

dsc025087mp.jpg

spódniczka z kubusiem do tego buciki to body było kupione jak jeszcze nie wiedziałam że to córcia

rózowe buciki z pajacykiem na zimę kupione w hurtowni
dsc025096ot.jpg

body różowe nie mogłam sie opanować
dsc025108zo.jpg

słodka czapeczka z kwiatkiem
dsc025118ar.jpg

body z długim rekawkiem
dsc025127eb.jpg

kaftanik ze skarpetusiami
dsc025138yg.jpg

No to wszystkie rzeczy jakie dzisiaj kupiłam małej nie liczac pieluch tetrowych bo była promocja ;)

reklama
cudne ciuszki.....jejku Karolla gdzie je dorwalas.....jejku chyba gina udusze jak mi nie zdradzi plci ........

Karolla, super zakupki :-) Rozczulil mnie ten pierwszy zestaw.
Ja wczoraj nabylam w promocji siedmiopak body i pieluchy tetrowe :-)
Nie pokazuje, bo nudy ;-)

Karolla - piekniste. Ja też za pierwszym zestawem. A skarpetki gigantyczne - a pewnie będą jeszcze za duże na nasze maleństwa. Pamiętam jak bylo z Matim, mial chyba jedną parę, która byla dobra dopiero w drugim miesiącu

Dzięki kobitki w imieniu córci ten pierwszy zestaw mnie powalił nie mogłam sie oprzec - kupiony cały w H&M
a co do skarpeteczek to wiem ze są większe ale tych najmniejszych mam z 15 par po Oskarku wiec chciałam kupić już cos większego
a mój kochany bobas Oskarek dzisiaj wyjechał z rodzicami do Krakowa buu :( dostałam od szwagierki kolejną szufladę ciuszków za małych dla bobasa, jeden sweterek z wójcika nowy bo koleżanka kupiłam mu za mały :) no i elektryczną nianię dostałam Philipsa po małym wiec fajnie że jest już jedno bobo na świecie
wiele rzeczy przydaje sie dla drugiego!!
No dziewczynki pokarzcie te wszystkie cudne ciuszki!!

Karolla ale sliczniutkie te ciuszki!!! :)
moja mama i siostra tez już kupuja dla mojego maluszka ale nie chcą mi jeszcze tego dać :( wszystko leży u mamay w specjalnej szufladzie ;) ale jak odzyskam aparat to porobie zdjęcia.
a w H&M są przepiękne ciuszki dla dzieci, uwielbiam tam chodzić! ;D

reklama
Do góry