reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

ja jeszcze nie mam nic dla dzidzi - na razie skupiłam się na szukaniu sklepów, gdzie mogę się we wszystko zaopatrzyć. Mamusie z lipca 2005 podawały kiedyś adresy hurtowni we Wrocławiu - zbieram się żeby do nich zajrzeć.
Problem mam teraz z odzieżą ciążową - noszę swoje ostatnie spodnie sprzed ciąży... muszę koniecznie się wybrać na zakupy, ale sklepów jak na lekarstwo, poza tym straszna drożyzna. Zdecyduje się jednak na H&M, gdzie ciuchy są - tak jak zauważyła Karolla, takie bez jaja. Ale trudno, w czymś chodzić trzeba. :(

reklama
Ty panno Asiu a co znaczy to "wszyscy wiedza jak wyglądam " ?? Wygladasz jak każda z nas piekna ciężarówka wiec za bardzo nei rozumiem Twojego
podejścia kochana ;)

ja ostatnio byłam w H&M w Poznaniu i musze powiedziec że nie jest tak najgorzej :) i mam też jeansy z gumą i są rewelacja! :D fakt że teraz są troszkę luźnę (roz. M) ale jeszcze troche i będą w sam raz. kupiłam też tam dla mojej przyjaciółki super turkusową tunikę :D poprostu cudo! :D no i widziałam tam parę fajnych łaszków... ;) :)

No no to fajny tesciu ;)
Ja wczoraj kupiłam też w H&M spódnicę brązową cieplejszą i bluzeczkę nieciążowa ale fajnie brzusio podkreśla!!

Ja bylam wczoraj w H7M i nic nie kupilam :-) Jakos ten sklep jednak do mnie nie przemawia i rozmiary jak dla zupelnie odpadaja i wszystko za krotkie.
Ale przy okazji buszujac po innych sklepech w hipermarkecie kupilam dwie pary skarpeteczek, zestaw koszulka+ czapeczka (takie jak byly kiedys, w czsach naszego dziecinstwa z batystu), kocyk polarkowy oraz cos, co mnie ujelo najbardziej.... ochraniacz do lozeczka, taka niby ksiazeczke r roznymi fajnymi rzeczami. Pstrykne potem fotki.
Ale najlepsze bylo to, ze jak zwykle bylam z mama i ona fundowala ;-)

Ja wczoraj pół godziny buszowałam po H&M w dziale ciuszków dzieciecych ;D
no a dla mam to rzeczywiscie wyboru nie ma za dużego ale zimno sie zrobiło i musiałam coś kupic bo nosze non stop
to samo do pracy :(
Kira pokarz co kupiłas pochwal sie!!!

reklama
No to zarzucam kolejnymi fotkami :-)
Najpierw taki "dorosly" zestawik :-)
a8cae0084on.jpg

Teraz ochraniacz w calosci z jednej strony (slonik po nacisnieciu piszczy, motylek i biedronka szeleszcza)
dsc000215zb.jpg

w zblizeniu :-)
dsc000220di.jpg

druga strona ( z lusterkiem i blyszczacym sloneczkiem)
dsc000230dn.jpg

kocyk spiety dolaczana maskotka
dsc000241cn.jpg

koszulka+czapeczka na kocyku
dsc000253fm.jpg

I skarpeteczki na kocyku :-)
dsc000265hm.jpg

No to tyle wystarczy. Nie zameczam wiecej.

Do góry