reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Dytek Mutsy niestety nie należą do tanich ale spacerówka z gondolą na bank wystarczy mi na kilka lat no i chciałabym miec go dla drugiej dzidzi aha do tego doczepiasz fotelik maxi cosi i można jeżdzić z nosidełkiem
Gdybym miała mozliwosc dostania wózka od kogoś było by super ale niestety nikogo nie mam wiec musze kupic
Mutsy gondola+spacerówka to ok.2500zł plus koszty fotelika samochodowego!!
Mój mąz jest barzdo za tym wózkiem wiec odchodzi mi próba namawiania go na kupno ;)

reklama
Karolla- ja nie mówię, że to źle, bo sama byłam gotowa kupić fajny droższy wózek, ale jak mówiłam mąż był przeciw. Więc poszliśmy na kompromis. Wózek, który mam ma kilka niedociągnięć i nawet mężuś przyznał, że dołożyłby teraz ze 200zł żeby był ciut lepszy.

Ja tak na prawde jeszcze sie nie rozglądałam, ale na pewno wezmę od cioci wózek w którym ja jeżdziłam jak się urodziłam. Stoi na strychu i na pewno będzie trzeba go porządnie wyczyścić nasmarować itp, ale jest boski :) Jest z takiego fajnego materiału z meszkiem, granatowy, z odpinaną gondolą, ma duże kółka i genialnie sie buja na takich skórzanych pasach. No po prostu extra. Będe musiała jeszcze kupić jakiś mały "miejski" taki do autobusu itp. Ale nie wyobrażam sobie spaceru po lesie z innym wózkiem niż tamten ;D

U moich rodziców jest wózek (taki z budą), w którym jeździłam ja, właśnie na takich skórzanych pasach przy kołach- buja się rewelacyjnie. Jak jeździłam z córcią do rodziców ten wózek przy usypianiu był nieoceniony.

O kurcze, widze, ze zakupy w pelni. Mi mama kupila ostatnio kilka fajnych ciazowych bluzeczek, ale wszystkie raczej do spodni,a z tym u mnie krucho. W Koninie to bida jesli chodzi o ciazowki, z neta boje sie kupowac tak bez przymiarki. Dobrze ze w jakies tam spodnice swoje wchodze. Masakra. Ale dzisiaj jestem ostatni dzien w pracy i nie ma mocnych, w tygodniu wybieram sie na porzadne zakupy do Poznania.
Karola7, sukienka siostry piekna, sama niedawno szalalam na tym punkcie:)...taaaa, niedawno...23,10 bedzie rok:)
Karolla, spodnik pikny:) i widze, ze smigasz jeszcze na szpileczkach:p Podziwiam.
Pozdrowienia dla Mamus i Dzieciaczkow:)

Asia z tymi szpilkami to tylko na wyjście było a wieczorem mężuś wracał wiec chciałaM być sexy mama ;D
ale po kilku godzinach wysiadam na co dzien mokasyny płaskie preferuję !
A co zakupów z netu to powiem szczerze trzeba przymierzyc najpierw wiem to po ostatnich zakupach chciałam
zamówić marynarkę L no bo stwierdziłam że pod sweterek musi byc wieksza a w S sie topiłam jak w sklepie przymierzyłam
rozmiar rozmiarowi nierówny!!

reklama
A ja własnie dostalam kombinezonik z allegro - przepiekny i jaki malusi ::) I jeszcze pani przeslala dodatkowo pajacyk z welurku - milo z jej strony

Do góry