reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Ja się jeszcze wstrzymuję z takimi zakupami, ale dostałam dziś od kierowniczki sklepu śliczną grzechotkę dla dziecka :) Poczułam się szalenie miło ;)

reklama
Dziewczynki a co sie bedzie dzialo w 7-8 miesiacu oszalejemy chyba z tymi wszystkimi rzeczami juz nawet o ciuszkach nie mowie
ale jest tylerzeczy do kupienia, kosmetyki dla dzidzi, butelki( ja juz mam ;)) gruszki do noska, termometr w smoczku itp itd ale sie lista robi!

Karolla co do pieluch to flanelowe niezbyt nadaja sie do przewijania, ale do owijania dzidzi sa super. A ja kupiłam sobie (haha sobie) na allegro takie flanelowe. Jak dostane to prześle wam numer aukcji i poweim czy sa warte zachodu.

Karola ja właśnie chce takie flanelowe by bużke wytrzec jak sie uleje mleczko, czy zawinac maleństwo do przewijania raczej nie!
Chyba pójde na łatwizne i pamparsy tylko do przewijania kupie !

jeśli chodzi o pieluchy to przez pierwsze 3 miesiace czyli do maja bede leciec na samych pieluchach pampers, bo nie bede miala gdzie suszyc tetrówek... a jak sie juz zrobi w miare cieplo to oki, moge prac i suszyc na dworze :)

Sprytnie Misiu co racja to racja ! Tylko małe pytanko co zrobić z taką tetrową pieluchą jak małe kupe nawali ;D od razu trzeba namaczac chyba nie?
Przecież smrodek bedzie ze ho ho ;)

O rany ale sie usmialam jak przeczytalam o tych kupkach!!! hi hi hi :D misia masz racje ze beda jazdy z tymi kupkami, przeciez takie malenstwa tylko jedza i zaraz robia w pieluszke... :D

a powiedzcie mi w czym wasze malenstwa beda spac w pierwszych miesiacach??? czytalam ze lepiej i spokojniej spia w malych kolyskach ciasno owiniete! o! wlasnie moje bejbi szleje!!! ;D ja zastanawiam sie nad kupnem takiego kosza wiklinowego na nozkach, a potem lozeczko... ::)

reklama
Do góry