reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Ciekawe są te wózki Mutsy. Widziałam kilka u mnie na osiedlu i bardzo mi się podobały- zwróciłam uwagę na łatwy dostęp do koszyka pod wózkiem. Ile one kosztują ? - tak z ciekawości, bo ja i tak nie kupuję, będę używała te po pierwzej córci.

reklama
A ja już po zakupach kupiłam czarną spódnicę z firmy 9fashion i to taniej niz w necie ;D
a na jesiennie dni marynarke ze sztruksu w kolorze brudnego różu wieczorkiem zrobie foty
i wkleje coś aha no i rajtuzy dla cieżarnej bo normalne juz sie niewygodnie nosi!! W sklepie była dziewczyna
w 4 miesiacu mowiła że to początek 4 miesiaca ale była chudzinka, brzusia zero i wszystko na niej wisiało ale chciala
już ciuszki ciążowe miec to ją pocieszyłam że na pewno za jakiś czas jej ładna piłeczka wyskoczy;D

Miłego popołudnia!! ;)

Dziewczyny ciuszki dla maluszków śliczne. Niewiem jakie rozmiary kupujecie. Lepiej ciut większe, bo te dzieciaczki teraz to potrafią się rodzić spore, nawet o dł. ponad 60cm.

Ja wczoraj byłam w sklepie "ciężarnym" i niestety nic nie kupiłam, bo te ciuchy z happy mum są przydużawe na mnie, a nie było mniejszych.
A dla córci nic nie kupuję, bo mam tego trochę po Natalce. Mnie z koleji czeka zakup tapczanu z płotkiem dla Natalki, bo w lutym musi oddać łóżeczko siostrze. Nie wiem jak to będzie ???
Ale jeszcze się wstrzymuję. W zapeszanie ani wierzę, ani nie wierzę- ale tak na wszelki wypadek- choć właściwie tapczanik teraz czy za rok i tak muszę kupić, więc zacznę się już rozglądać.

Dytek radze ci Natalkę przemieśc sporo przed lutym. bo wiem, że dzieci mogą wtedy potraktować nowe rodzeństwo troche wrogo - to to które zabrało mi łóżeczko. Więc lepij tapczanik wcześniej, łóżeczko schowajcie a jak pojawi sie maluszek, to może Natalka nie bedzie juz traktować łóżeczka jako swoje.
Powodzenia.

Mi również się podobają wózki Mutsy ale skoro na te pierwsze miesiace mogę mieć prawie nowy wózek za darmo - no to jednak wolę sobie powozić dzidzię w takim jaki dostanę a później kupić jakąś super spacerówkę. O tyle mam dobrze, że mam od kogo wziąść wóżek - mało tego jeszcze mam 2 do wyboru. ;D

Racja Rybka, nie ma też co przesadzać, tym bardziej z wózekiem na pierwsze miesiące. Bo spacerówka to co innego- ją się kupuje na co najmniej 2 lata.
Ja nie szalałam z wózkami- mąż mi nie pozwolił, ale przynajmniej nie bałam się go zostawić na klatce- bo nie kosztował fortuny.
Pozdrawiam.

O kurcze, KAROLA7 nie pomyślałam o tym- pewnie masz rację, na pewno masz rację.
W takim razie biorę się ostro za poszukiwania.

Dytak ja taka mądra nie jestem - gdzies o tym czytała, ale to bylo jakis czas temu i nie pamietam gdzie. Dlatego my tez zbraliśmy naszemu lożeczko jakis czas temu. Powodzenia.

reklama
Spódnica wyjściowa kupiona dzisiaj tylko ta długość troche babcina ale cóż w mini już nie pochodze!!  ;D
spodnicaprofi0fc.jpg

spodnicaprzod3yb.jpg

A córci matka nic nie kupiła  :(

Do góry