reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Oj cudny, ale rzeczywiscie placi sie za marke.
A ja tak z innej beczki - moja siostra właśnie zomówiła sobie suknie ślubną - o taką:
viso-big.jpg

reklama
Karola7 gdybym jeszczez raz mogła powtorzyc dzień ślubu to tylko w takiej sukni....BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a siostra tez brunetka czy blondynka jak Ty?

Siostra brunetka, wysoka i szczupła. No i w ogóle super
Będzie ja widać w telewizji na finałowym koncercie w konkursie Chopinowskim. Gra na wiolonczeli. Przełsiczna wiolonczelistka

Jeśli chodzi o głęboki wózek - to albo pożyczę od szwagierki - chociaż jej malutka bardzo jest do niego przywiązana - fajnie robi buju buju "Micado"
5371.jpg
tylko kolor niebieski z beżowym a nie kratka.

Ewentualnie koleżanka obiecała mi że mi odda wózek na początku marca ;D "Deltim"
9fokus.jpg

No zakupy rewelacja ;D A ja z nowych rzeczy mam dla siebie spodnie dzinsowe i bluzkę jutro wszystko fotografuję. Ubranka na razie te co dostałam i nadal dostaję od szwagierki i moje siostrzenice mi zakupiły kilka ubranek ;D Ja na razie się jeszcze powstrzymuję bo kaska poszła na remoncik - jeszcze dzisiaj mi tapetuje znajomy przedpokój gdyby nie on to nie wiem jak byśmy sobie z tym poradzili - oboje mamy do tego dwie lewe ręce ;D. No i zamówiłam szafę w Komodorze - montaż 12 października - już się nie mogę doczekać ;D

reklama
Iza ja chce kupic Mutsy ale nie ten kolor bo bedzie brudzący chociaz jest śliczny!! Super sie prowadzi bo ma tę skrętną tylna oś!!
Mój typ tp model joey silver!!
1019_rn.jpg

Do góry