reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Z racji że samotnie spedzam wieczór postanowiłam porobić foty najfajniejszych ubranek które mam dla Olci
oto kilka skarbów z moich dotychczasowych zakupów!!!
Komplecik z misiem!!!
zdjcie0002jx.jpg

Sukienusia kupiona po USG stwierdzającym córcię
zdjcie0019ub.jpg

Słodki sweterek dla supermenki ;D
zdjcie0048gq.jpg

zdjcie0111st.jpg

Zestaw na noworodka z rekawiczkami, śliniaczkiem i czapeczką oczywiście pink!!!
zdjcie0129pz.jpg

Cieplutki sweterek z kapturkiem a do tego cieply kocyk do wózeczka!!
zdjcie0137qy.jpg

zdjcie0149dj.jpg

Pochwalcie sie kochane swoimi zakupami ja tak lubie oglądac te malutkie ciuszki!!!

cudne ciuszki Karolla majatek chyba wydalas na ten ostatni komplecik :-) ja moze jutro sie pochwale...

Ach Myfa te rzeczy są tak slodkie ze trudno sie czasem oprzec ;)
a co bedzie jak juz na świecie bedzie kruszynka nie wyobrażam sobie tego ;D

Karolla - super zakupki. a ja teraz żałuje, bo okazało, sie , że kombinezon z kubusiem puchatkiem nie poszedl na allegro, więc mozna go bylo wylicytowac za 55. Trudno. Ale poza kombinezonkiem to jeszcze nic nie kupiłam. Mam cale wory ubranek po Matim, więc teraz tylko kilka cieplejszych pajacyków i tyle. Poczekam z tym jeszcze z mieisąc albo dwa

Ja właśnie też za dużo rzeczy jeszcze nie kupuje po Oskarku mam mnóstwo śpioszków, kaftanikow, skarpeteczek itp
na pewno kupie cos nowego i ładnego dla Olci ale część z nich wykorzystam bo po co kupowac nowe skoro Oskarek miał je moze 2-3razy
na sobie!!

o rany KAROLLA ale cudne te ciuszki!!! :D od razu chcę miec córeczkę!!! a synus też mile widziany! ;) jeśli moge spytać to za ile kupiłaś ten ciepły sweterek i ten zestaw dla noworodka???
poprostu cudeńka!!!!!!!!!!!! :D ::)
już się nie moge doczekać kiedy ja ruszę na podbuj sklepów dziecięcych!
chyba oszaleję!!! ;) ;)

reklama
Sweterek 50zł kosztował ten biały a komplet dla noworodka różowy cały zestaw w mothercare to .... 145zł ale to akurat z teściową kupowałam i babcia
kupiła wnusi to cudo mi by chyba było szkoda kasy(ale matka ze mnie) bo to sie za firmę płaci ale powiem wam że jest przecudny ten zestaw !!!

Do góry