reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Karola a orientujesz sie ile koszyuje nowy kombinezon w sklepie bo ja nawet nie patrzyłam jeszcze ale skoro znam już płec to kupię coś
dziewczynkowatego ;) ;D a cena 85zł na allegro nie jest wcale mala!!

sliczne zakupy
ja w koncu musze obfotografowac moje :-) A calkiem sporo juz tego (juz dwie pokazne poleczki w szafce zajete :-) )
Kombinezonik tez juz mam :-) Za cale 4 zl. 50 gr :-)

Karola przepiekny kombinezonik :) taki jak ze zdjęć Anny Geddes :p

Wczoraj byłam z siostrą w lumpeksie :) była wyprzedaż ciuchów wszystko po 1 zł :) no i stwierdziłam że może coś luźnego na ciążę znajdę... hehe, wyobraźcie sobie że moja sister szukała dla siebie eleganckich spodni z kantem i znalazła, tyle że to były spodnie ciążowe firmy h&m :) rozmiar S idealne jak na mnie :D :p tak więc zupełnie przypadkiem kupiłam sobie firmowe spodnie za 1 zł które są w stanie jakby były prosto ze sklepu. Także sesję już mam załatwioną :) jeszcze tylko koszula ...
Oprócz tego kupiłam sobie troszkę ciuszków dla dzidziusia w rozmiarze 50-86 wszystko w idealnym stanie oczywiście też firmy "baby-baby h&m" lub "petit bateau" :) w sumie wydałam 25 zł a mam taki towar jakbym wyszła z najlepszych sklepów hihi :)

Gratuluje Misia udanych zakupow.... ja zaopatruje sie podobnie :-) tylko, ze spodni nie jestem w stanie na siebie kupic.... wszystkie, ktore znajda sa za krotkie i za szerokie (ciekawe, jak to sie dzieje, ze mawet rozmiar s jest nadal za duzy ;-) a ja mam wrazenie , ze dupka i uda to zasluguja juz na conajmniej L)

Misiaq no to sper zakupy.
Karolla zależy od sklepu, ale poniżej 100 to nie ma szans, raczej od 120 w zwyż - i to czasami duuużo. a przeciez nam kombinezonik przyda sie na jakies 2, góra 3 miesiace

mam pytanko dziewczyny!
kiedy mam zacząc kupować rzeczy dla mojej kruszynki??? ::) wszyscy dookoła mówią m iże nie można kupować wcześniej niż w 8 miesiącu bo się zapeszy czy coś w tym rodzaju...
ja już bym chętnie kupowała, bo jak widzę te malutkie ciuszki i te wszystkie rzeczy to aż serce mięknie! :D
wiem że dopóki nie będę wiedziała czy będzie to chłopczyk czy dziewczynka to lepiej poczekać ale są przecież rzeczy w kolorach "uniwersalnych" ;)

a wy kiedy zaczęłyście kompletować garderobę i nie tylko dla swoich pociech??? :)

reklama
Gosiaf ja pierwsze rzeczy kupiłam chyba w 12 tyg ciaży ale to raczej jakies skarpetusie małe i kaftaniki w 16tyg po pierwszej prognozie co do płci
kupiłam sweterek w H&M różowy dla corci i spódniczkę beżową dużo rzeczy dostaje od teściowej ;) i szwagierki ale na prawdziwe zakupy wybieram sie w 7-8 miesiacu a co do zapeszania to ja nie wierze w takie rzeczy lepiej po mału troche kupic ( względy finansowe) niż potem wszystko na hura!!!!

Do góry