reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Misia, wygladasz super... taka szczuplutka, tylko ta "pileczka" z przodu :-) A spodnie wygladaja bardzo zachecajaco .... tez polowalam na takie, ale na mnie wszystko za krotkie ;-(

Wczoraj po wizycie u ginki skorzystalam z okazji i odwiedzilam sklep wszystko dla dziecka jejku nie byłam w takim sklepie od 12 lat , ale postępy wózki z hamulcem i dzwonkiem myślałam że pęknę ze śmiechu. W końcu mam jakieś pojęcie o wózkach no i że w większości nie slużą one do bujania :laugh: :laugh: :laugh: Wiem że nie kupię już takiego że osobno gondola tz 3 osobne rzeczy .Wyszło by około 3 tyś a gondolką ile będę jeździć ? Nosidla też nie muszę wozić na stelażu od wózka.
Już za 1000 -1500 można kupić spacerówkę z przebudowaniem na glęboki do tego nosidło to w 2000 się zamknę . Jejku jest taki wybór .... tylko kaska szkoda że z nieba nie leci

Pytia, ja też zastanawiałam się nad wózkiem Wychamet, jest dość tani i wygląd też ma w miarę, nigdzie niestety nie mogę doczytać się ile waży. Tylko ja myślałam o modelu BREAKER. Ma niby pozytywną opinię instytutu Matki i Dziecka. Czy któraś z Was wie coś o tych wózkach?

A słyszałyscie o firmie SAWEX? Bo znalazłam na allegro wózeczek - nawet nie brzydki, no i tani. I do tego jeszcze odemnie z miatsa, wiec bez problemow z odbiorem

reklama
Do góry