reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Karolla tez sie obawialam jego bo bez "drutów" push up(ów) wazne by mial nie za cienkie ramiaczka byl z czystej bawelny i luzny pod biustem moj mi unosi nawet biust lekko jak skroce ramiaczka osobiscie go polecam.....kupilam go w butiku z bielizna bylam w szoku ze tylko 20 zeta kosztowal....pani powiedziaala ze polski wiec i tanszy mam marksa i spencera tez niby ciazowy....ale nie nosze go beznadziejny jak dla mnie....prezent to byl wiec nie wywalalam....

reklama
ja widziałam w h&m taki do karmienia z odpinanymi miseczkami i był bardzo wygodny, ale nie było mojego rozmiaru tzn miseczka pasowała ale za dużo w obwodzie było (80C)... więc kupiłam bawełniany bez szwów przechodzących przez brodawkę ale z fiszbinami i jest bardzo wygodny no i pasuje (75D) :)

Poza tym przyszły już spodenki z allegro, są idealne, szyte jak na mnie :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=64605989
hihi, dzisiaj zrobię sobie w nich sesję :p

ale fajniusie Misqu.....zastanawiam sie tylko czy nie beda w brzunio cisnac?
czekamy na sesje :-) w tych spodenkach pupa sexi...noi reszta :-)

Super Misia - ja też szukam jakiś dzinsów na allegro - bo mam jedne od szwagierki ale niestety są za krótkie w nogach :( nawet w nich chodziłam pare razy ale nie mogę bo albo mam krok w połowie uda albo jak podciągnę to nogawki kończą się nad kostką :( :(

Ja szukam takich ze ściagaczem na brzunio - mam takie 2 pary materiałowe i jak dla mnie są idealne ;D
Muszę długość nogawki po wewnętrznej stronie mieć 80 cm a jak takie są to dla szczuplejszych bo rozmiary 36 a mi potrzeba 38/40 zależy jakiej firmy i tak sobie poluję na allegro. ;D ;D
W sklepach dzinsy to koszt około 179 zł :mad: :mad: zarabiają na cieżarnych, że hoho. :(

Misia pokarz na sie koniecznie w spodenkach ja dostalam podobne od szwagierki ale niestety to był rozmiar S nosiłam je 1 miesiąc a teraz
brzusio uciskają i juz nie moge ich nosić :/

a to moje spodenki:

misia.jpg

poza.jpg

nieb.jpg

ale sesja ::) normalnie zaszalałam :p

Misia super spodenki nawet nie przypuszczalam ze tak super beda wygladac......no a jaka laska w tych spodenkach....taka zgrabiocha mi sie marza kurcze takie blizej ciala te moje dzingsy za duze sobie kupilam....normalnie spadaja mi z tylka....

hihi dzięki Myfa :)
ja mam 2 pary luźnych spodenek po kuzynce szwagra ale to są już ciuszki na 9 miesiąc bo się w nich topię :) ale z tych jestem bardzo zadowolona :)

reklama
Do góry