reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Myfa na pewno zdam relacje jak wygląda itp.
Właśnie widziałam na allegro fajne majteczki na brzusio chyba sobie coś takiego zakupię !

reklama
Kira podziwiam, ja przed ciążą za stringami nie przepadałam a teraz to mi w ogóle wszystko przeszkadza, jakaś sie taka nadwrazliwa stałam. :-[, ale typowo ciążowych nie kupowałam jeszcze. Kupowałam tylko wiekszy biustonosz i znów kupiłam z drutami chociaż różne opinie słyszałam, że druty w ciązy nie bardzo bo mogą kanaliki mleczne blokować czy co... Za dużo słucham "życzliwych"...

ja mialam ostatnio zamiar zakupic wlasnie bez fiszbin.... dalam sobie spokoj chyba w trzecim sklepie..... jak juz kupowac, to chcialam cos sensownego, a one wszystkie mialy szwy na wysokosci brodawek!!!!! mnie to teraz strasznie wnerwia, bo mnie obciera.... i zreszta juz nie mam bladego pojecia jaki mam rozmiar kupic :-) w biuscie mam teraz rowna setke, a pod biustem rowno 70 (przed ciaza kupowalam na 75, bo te na 70 mialy za male miseczki... teraz chyba bede musiala na 85 minimum i zwezac pod biustem ;-) )
A stringi.... jak musialam miec majtasy, to wolalam, niz normalne i tak wchodzace w tylek :-) Przynajmniej estetyczniej pod ciuszkami wygladaly :-)
Teraz tez jakos mi nie przeszkadzaja.... oprocz tej jednej pary mama size, nie toleruje normalnych majciochow :-)

Myfa80 ja przeważnie nosiłam majtasy, które kończyły się w połowie brzunia (przed ciązą). Nie cierpiałam biodrówek :p prędzej już w zimę na cały brzunio. A teraz mi się coś poprzestawiało - od niedawna zauważyłam, że najchętniej to bez majtek bym chodziła bo i pod brzuniem mi przeszkadzają - a noszę na prawdę za duże i nic mnie w zasadzie nie powinno uciskać ;D

Ja nie mogę chodzic bez majtochów bo od 2 tyg mam mocne upławy :(
już powoli mnie to martwi 3-4 razy dziennie zmieniam wkładkę upławy sa białe bądz lekko zółtawe
ale czemu ich tak dużo ??? Boshe już powoli wszystko mnie martwi w piatek chyba zawale moją gin pytaniami !

No i jest to chyba całkiem ok ja też miałam dość długo ale przeszło - ale za to ciągle wydaje mi się, że śmierdzę - chyba mam węch przeczulony (myję się po kilka razy na dzień, wkładki zmieniam non stop :) Mąż mówi, że chyba jakaś nienormalna jestem a ja, że mi śmierdzi i koniec. Juz bliskich się pytam czy czasami nie śmierdzę i proszę o obiektywną odpowiedź ale oni mówią, że nie i chyba coś z węchem mam nie tak. :D

Hi hi Rybko a mi też wszystko dookoła śmierdzi może nie ja sama ale np. mówię mężusiowi że trzeba wynieść smieci
bo mi śmierdzi strasznie chociaz tam kilka rzeczy tylko w kuble jest on wącha i mówi że nic nie śmierdzi :) chyba mamy węch
wyostrzony!!

to naturalne ja mam to samo...do tego jeszcze ten wech....czasem nie moge pozmywac jak czuje nadmiernie gabke do mycia naczyn...bble
pozdrowionka

reklama
:) :) :) A ja myślałam że coś ze mną nie tak 20 tyg ciąży minęło a ja dalej reaguję na zapachy nawet co niektóre perfumy doprowadzają mnie do blllleeee i love toaleta

Do góry