reklama
Kira podziwiam, ja przed ciążą za stringami nie przepadałam a teraz to mi w ogóle wszystko przeszkadza, jakaś sie taka nadwrazliwa stałam. :-[, ale typowo ciążowych nie kupowałam jeszcze. Kupowałam tylko wiekszy biustonosz i znów kupiłam z drutami chociaż różne opinie słyszałam, że druty w ciązy nie bardzo bo mogą kanaliki mleczne blokować czy co... Za dużo słucham "życzliwych"...
ja mialam ostatnio zamiar zakupic wlasnie bez fiszbin.... dalam sobie spokoj chyba w trzecim sklepie..... jak juz kupowac, to chcialam cos sensownego, a one wszystkie mialy szwy na wysokosci brodawek!!!!! mnie to teraz strasznie wnerwia, bo mnie obciera.... i zreszta juz nie mam bladego pojecia jaki mam rozmiar kupic :-) w biuscie mam teraz rowna setke, a pod biustem rowno 70 (przed ciaza kupowalam na 75, bo te na 70 mialy za male miseczki... teraz chyba bede musiala na 85 minimum i zwezac pod biustem ;-) )
A stringi.... jak musialam miec majtasy, to wolalam, niz normalne i tak wchodzace w tylek :-) Przynajmniej estetyczniej pod ciuszkami wygladaly :-)
Teraz tez jakos mi nie przeszkadzaja.... oprocz tej jednej pary mama size, nie toleruje normalnych majciochow :-)
A stringi.... jak musialam miec majtasy, to wolalam, niz normalne i tak wchodzace w tylek :-) Przynajmniej estetyczniej pod ciuszkami wygladaly :-)
Teraz tez jakos mi nie przeszkadzaja.... oprocz tej jednej pary mama size, nie toleruje normalnych majciochow :-)
Myfa80 ja przeważnie nosiłam majtasy, które kończyły się w połowie brzunia (przed ciązą). Nie cierpiałam biodrówek prędzej już w zimę na cały brzunio. A teraz mi się coś poprzestawiało - od niedawna zauważyłam, że najchętniej to bez majtek bym chodziła bo i pod brzuniem mi przeszkadzają - a noszę na prawdę za duże i nic mnie w zasadzie nie powinno uciskać ;D
Ja nie mogę chodzic bez majtochów bo od 2 tyg mam mocne upławy
już powoli mnie to martwi 3-4 razy dziennie zmieniam wkładkę upławy sa białe bądz lekko zółtawe
ale czemu ich tak dużo ??? Boshe już powoli wszystko mnie martwi w piatek chyba zawale moją gin pytaniami !
już powoli mnie to martwi 3-4 razy dziennie zmieniam wkładkę upławy sa białe bądz lekko zółtawe
ale czemu ich tak dużo ??? Boshe już powoli wszystko mnie martwi w piatek chyba zawale moją gin pytaniami !
No i jest to chyba całkiem ok ja też miałam dość długo ale przeszło - ale za to ciągle wydaje mi się, że śmierdzę - chyba mam węch przeczulony (myję się po kilka razy na dzień, wkładki zmieniam non stop Mąż mówi, że chyba jakaś nienormalna jestem a ja, że mi śmierdzi i koniec. Juz bliskich się pytam czy czasami nie śmierdzę i proszę o obiektywną odpowiedź ale oni mówią, że nie i chyba coś z węchem mam nie tak.
Hi hi Rybko a mi też wszystko dookoła śmierdzi może nie ja sama ale np. mówię mężusiowi że trzeba wynieść smieci
bo mi śmierdzi strasznie chociaz tam kilka rzeczy tylko w kuble jest on wącha i mówi że nic nie śmierdzi chyba mamy węch
wyostrzony!!
bo mi śmierdzi strasznie chociaz tam kilka rzeczy tylko w kuble jest on wącha i mówi że nic nie śmierdzi chyba mamy węch
wyostrzony!!
reklama
Podziel się: