Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Ja dzisiaj tez byłam na zakupach, pare ciuszkow dorwalam i zakupilam za namowa siostra super bluzke nie wiem tylko gdzie sie w niej pokaze....kupilam tez maskotke ktora gra jak pozytywka slicznie do snu malenstwu mechanizm jest ten sam pociagnac za sznurek i gra maskotka a misio miluski :-)....teraz puszczam ja po kilka razy dziennie kiedy odpoczywam.....moze maluszek nauczy sie jej ;-)
Karolla ile kosztuje musty? pewnie kolo 3 tys :-(....zastanawiam sie tez ile quinny kosztuje 4 kolowiec....matko jak zle napisalam nazwe "powiescie mnie" .........
aaaaaa zakupilam sytanik ciazowy ale porazka za maly a to juz 80 c!!!!!!!!!!! pierwszy raz w zyciu musze kupic d!!!!!!!! dobrze ze nie wykosztowalam sie na niego.....
aaa po porodzie jeszcze wieksze sie pieri robia....moze do g dojde ;-)
pozdrowionka
Karolla ile kosztuje musty? pewnie kolo 3 tys :-(....zastanawiam sie tez ile quinny kosztuje 4 kolowiec....matko jak zle napisalam nazwe "powiescie mnie" .........
aaaaaa zakupilam sytanik ciazowy ale porazka za maly a to juz 80 c!!!!!!!!!!! pierwszy raz w zyciu musze kupic d!!!!!!!! dobrze ze nie wykosztowalam sie na niego.....
aaa po porodzie jeszcze wieksze sie pieri robia....moze do g dojde ;-)
pozdrowionka