reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

reklama
Karolla znalazlam opinie na temat mikrusa alu sprint zaluje ze taka..... :-( myslalam ze bedzie to tansza alternatywa a dobbra jak musty

"Ja też się zastanawiałam z mężem - dopóty, dopóki go nie zobaczyliśmy na żywo -
straszna tandeta, sam sprzedający nie potrafił powiedzieć o nim nic dobrego, na
pewno nie warto (wg mnie, oczywiście)!
--
Ania, lipcowa mama Wojtusia - 25.07.2005 r."

ech szkoda....bo na musty mnie nie stac zreszta wole ladniej urzadzic pokoik.....a tesciow tez nie naciagne...

Ech Myfa tak to jest czasem z tańszymi wersjami wózkow!
Ja do grudnia jeszcze sobie pooglądam wózeczki ale i tak chyba zostane przy Mutsy
chce aby to był wózek dla dwójki dzieci, ale zobaczymy może do grudnia
znajde coś ciekawego i tańszego !!

Ja przymierzam sie do kupna wózka tako city voyager.Moja koleżanka miała taki i chwaliła,ale gdzieś na forum czytalam ,że wózki tako nie są najlepsze.Wiecie coś na temat tych wózków??

No właśnie ja też czytałam na forum że dziewczyna nie polecam kurcze to juz chyba bedzie tak ze co osoba to inna opinia
najlepiej samemu popróbowac w sklepie i niestety zaryzykowac bo niewaidomo jak nam sie bedzie dany wózek sprawował !!

My chyba się zatrzymamy na tym Bebe Conforcie, pozostaje tylko opcja - Avenue czy Loola.. Loola wydaje mi się być bardziej dziewczęca, sympatyczna.. ale Avenue jest w miarę lekki, łatwo się składa.. tylko nie wiem jak to z nim będzie, dziewczyny, wchodzi do Peugeota 206?

aneta998 pisze:
Ja przymierzam sie do kupna wózka tako city voyager.Moja koleżanka miała taki i chwaliła,ale gdzieś na forum czytalam ,że wózki tako nie są najlepsze.Wiecie coś na temat tych wózków??

Ja byłam kiedyś niańką - żadną na stałe, na weekendy, ewentualnie na jakies krótkie wypady rodziców, czy na nocki. I czasem musiałam pilnować i wózków.. jedna z tych pań miała Tako Julię. Byłam zmuszona jeździć wtedy Audi A100 bodajże, i muszę przyznać, że jakakolwiek samochodowa wyprawa z bobasem nie wchodziła w rachubę. Wózek wchodził, owszem, ale po zdjęciu kółek, i dobitnym jego rozkręceniu. Był dość ciężki i prosiłam męża właścicielki żeby go zdjął na dół i dopiął do prętów, żeby go ktoś nie ukradł, bo jak go miałam sama znieść to masakra :(

Iza musisz chyba przypasowac do swojego autka ja mam kombi wiec praktycznie każdy wózek sie zmieści
Najlepiej zobacz wymiary po złożeniu i zmierz bagażnik albo poproś by ci złożyli w sklepie i wsadzili
do bagażnika jeśli moga :) chyba mają zaufanie do ciężarnych ;D

Karolla, więc chyba jutro podjadę po pracy i zajrzę do sklepu gdzie mamy zamiar zakupić pierwsze cztery kółka i zapytam o taką możliwosc.

reklama
cześć dziewczyny:) po prawie tygodniowej przerwie juz mogę cos napisać z czego bardzo sie ciesze.Jeśli chodzi o wózek to ja nadal zostaje przy c1 z chicco,znam ja na wylot i jest ok pozdrawiam was gorąco.

Do góry