reklama
blond
mama dwoch urwiskow
aga u nas wniemczech nie ma tego sklepu tylko w polsceKurcze, a ja u nas w HH nie widzialam tego sklepu CCC:-(,trzeba bedzie babcie w Polsce poprosic, zeby podeslala jakies butki.
dynia
papla maniakalna
Misiaqu, tu Ci podziękuję za radę z tym szamponem, żeby tam już bajzlu niepotrzebnie nie robić.
Ja to jeszcze dziewicą allegrową jestem Nie trzeba być matematykiem żeby policzyć że tak jest dwa razy drożej (przesyłka tyle co szampon)
Mam siostrę w Wawie, która w najbliższych dniach właśnie wybiera się do sklepu fryzjerskiego i już jej zleciłam misję specjalną. Jeśli znajdzie coś takiego to się pochwalę efektem, a jeśli nie to chyba będę zmuszona do przełamania swoich oporów co do "zakupów wysyłkowych". Taka opcja mimo wszystko wyjdzie taniej niż regularne wizyty u fryzjera;-)
Ja to jeszcze dziewicą allegrową jestem Nie trzeba być matematykiem żeby policzyć że tak jest dwa razy drożej (przesyłka tyle co szampon)
Mam siostrę w Wawie, która w najbliższych dniach właśnie wybiera się do sklepu fryzjerskiego i już jej zleciłam misję specjalną. Jeśli znajdzie coś takiego to się pochwalę efektem, a jeśli nie to chyba będę zmuszona do przełamania swoich oporów co do "zakupów wysyłkowych". Taka opcja mimo wszystko wyjdzie taniej niż regularne wizyty u fryzjera;-)
Laseczki jeśli mogę sie wtrącić polecam szampon Loreal
ale tylko w salonach można go kupić bądz na allegro - jest znacznie
taniej !
Mi on wystarcza na 3-4 miesiace myje nim głowe 1-2 razy w tyg i wystarczy odrobinkę !
to fotka z aukcji
ale tylko w salonach można go kupić bądz na allegro - jest znacznie
taniej !
Mi on wystarcza na 3-4 miesiace myje nim głowe 1-2 razy w tyg i wystarczy odrobinkę !
to fotka z aukcji
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
my te nowe butki kupilismy wlasnie w CCC :-) za 49 albo 39 zeta jakos tak na zepki ze skorki z wentylacja zimno w nozki nie bedzie a na zime chyba kozaczki jakes upoluje tam....zdjecia wkleje niebawem jak wroce do rodzicow dzisiaj w domu jestem .... ech ale mi sie nie chce stad wyjezdzac....
karola7
Fanka BB :)
A na wiosne - jak juz maluszki będą tuptac to polecam wyprzedaże w adidasie/nike/czy innych markowch sklepach. Tam są naprawde dobre i wcale nie droższe butki dla maluszków. Mati do tej pory ubierany w buty na wyprzedażach - po mks. 90 zł. A tylko markowe, ale co najważniejsze super buty. Nawet w deichmanie ceny sa takie jak nie wieksze - a butki dużo gorszej jakości
reklama
A
*Anetka*
Gość
Dziewczyny a ja wam polecam taki szampon Wella. Tez jest bardzo wydajny, utrwala kolor platyny, no i ja go kupuje w Polsce w markecie, nie pamietam w ktorym, w Tesco lub Leclerc
Podziel się: