reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

reklama
Kurcze, a ja u nas w HH nie widzialam tego sklepu CCC:-(,trzeba bedzie babcie w Polsce poprosic, zeby podeslala jakies butki.

Misiaqu, tu Ci podziękuję za radę z tym szamponem, żeby tam już bajzlu niepotrzebnie nie robić.
Ja to jeszcze dziewicą allegrową jestem:zawstydzona/y: Nie trzeba być matematykiem żeby policzyć że tak jest dwa razy drożej (przesyłka tyle co szampon):no:
Mam siostrę w Wawie, która w najbliższych dniach właśnie wybiera się do sklepu fryzjerskiego i już jej zleciłam misję specjalną. Jeśli znajdzie coś takiego to się pochwalę efektem, a jeśli nie to chyba będę zmuszona do przełamania swoich oporów co do "zakupów wysyłkowych". Taka opcja mimo wszystko wyjdzie taniej niż regularne wizyty u fryzjera;-)

Laseczki jeśli mogę sie wtrącić polecam szampon Loreal
ale tylko w salonach można go kupić bądz na allegro - jest znacznie
taniej !

Mi on wystarcza na 3-4 miesiace myje nim głowe 1-2 razy w tyg i wystarczy odrobinkę !

to fotka z aukcji
129447558dm6.jpg

my te nowe butki kupilismy wlasnie w CCC :-) za 49 albo 39 zeta jakos tak na zepki ze skorki z wentylacja zimno w nozki nie bedzie a na zime chyba kozaczki jakes upoluje tam....zdjecia wkleje niebawem jak wroce do rodzicow dzisiaj w domu jestem .... ech ale mi sie nie chce stad wyjezdzac....

A na wiosne - jak juz maluszki będą tuptac to polecam wyprzedaże w adidasie/nike/czy innych markowch sklepach. Tam są naprawde dobre i wcale nie droższe butki dla maluszków. Mati do tej pory ubierany w buty na wyprzedażach - po mks. 90 zł. A tylko markowe, ale co najważniejsze super buty. Nawet w deichmanie ceny sa takie jak nie wieksze - a butki dużo gorszej jakości

reklama
Dziewczyny a ja wam polecam taki szampon Wella. Tez jest bardzo wydajny, utrwala kolor platyny, no i ja go kupuje w Polsce w markecie, nie pamietam w ktorym, w Tesco lub Leclerc :tak:
szamponbf9.jpg

Do góry