reklama
blond
mama dwoch urwiskow
kolor wozka podoba mi sie tez
a butelka superowa
a butelka superowa
Kachna321bum
Fanka BB :)
Wózek suuuper. Mój w pozycji gdzie dziecko jest tyłem do mnie jest koszmarny. Marzę o takim skrętnym.
Kachna321bum
My na razie chcemy kupić jakieś takie, które mu poprostu nie spadną z kopytek. A za takimi porządnmi się rozejrzę jak będzi chodził.
Myfa, foty wklej w innym wątku, bo oglądanie ciuszków to my lubimy :-)
Myfa, foty wklej w innym wątku, bo oglądanie ciuszków to my lubimy :-)
blond
mama dwoch urwiskow
oj tak wklej gdzie indziej
aga29
My tez sie przymierzamy do kupna bucikow, nawet Hipp przyslal nam ostatnio takowa miareczke do stopek i swietnie, bo inaczej trudno by mi bylo samej rozmiar okreslic Zdecydowalam, ze musze tez siebie obkupic,coby sie lepiej poczuc i wybieram sie do H&M, moj maz podarowal mi ostatnio na nasza rocznice bon na ciuchy w tym sklepiku, wiec poszaleje
Fajny prezent Aga dostałaś od męża!
Oli kupiłam jakiś miesiac temu nowe adidaski różowe Kangaroos ale niestety cena jest taka że dorosły mógłby sobie za to buty kupić :-( wiec póki co wystarczy chyba że za namową Magduski pojadę do CCC bo tam ponoć są łądne buciki dla dzieci a póki nie chodzą to w sumie chodzi tylko o to by grzały nóżki w zimne dni!
Oli kupiłam jakiś miesiac temu nowe adidaski różowe Kangaroos ale niestety cena jest taka że dorosły mógłby sobie za to buty kupić :-( wiec póki co wystarczy chyba że za namową Magduski pojadę do CCC bo tam ponoć są łądne buciki dla dzieci a póki nie chodzą to w sumie chodzi tylko o to by grzały nóżki w zimne dni!
reklama
Podziel się: