reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

reklama
kupiłam przedwczoraj dwie miniowy sama nie wiem po co... w sumie fajne noi ta cena... nie wkleje zdjec moich bo to niestety nieukryty watek wiec nie chce zeby na moje sarenkowe nozeta patrzyly inne nie sarenki ;-)

i młody dostaw swoje pierwsze powazne buciki jesienne spelniajace wszystkie zalecenia znanego z telewizji TVN style rechabilitanta ..... zobaczymy jak zdadza egzamin....

My na razie chcemy kupić jakieś takie, które mu poprostu nie spadną z kopytek. A za takimi porządnmi się rozejrzę jak będzi chodził.

Myfa, foty wklej w innym wątku, bo oglądanie ciuszków to my lubimy :-)

My tez sie przymierzamy do kupna bucikow, nawet Hipp przyslal nam ostatnio takowa miareczke do stopek i swietnie, bo inaczej trudno by mi bylo samej rozmiar okreslic:tak: Zdecydowalam, ze musze tez siebie obkupic,coby sie lepiej poczuc i wybieram sie do H&M, moj maz podarowal mi ostatnio na nasza rocznice bon na ciuchy w tym sklepiku, wiec poszaleje:tak:

Fajny prezent Aga dostałaś od męża!

Oli kupiłam jakiś miesiac temu nowe adidaski różowe Kangaroos ale niestety cena jest taka że dorosły mógłby sobie za to buty kupić :-( wiec póki co wystarczy chyba że za namową Magduski pojadę do CCC bo tam ponoć są łądne buciki dla dzieci a póki nie chodzą to w sumie chodzi tylko o to by grzały nóżki w zimne dni!

reklama
Masz racje Karolla, ze buty dla dzidziolkow teraz takie drogie, ze nie wiem. Ja sie rozgladalam za butkami w Deichmannie, maja duzo dzieciecych skorkowych,ale tez najtansze to one nie sa.:no:

Do góry