reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

Ja uzywam juz od lat szamponu z Loreala w pomaranczowym opakowaniu do wlosow farbowanych. U mnie sie super sprawdza i na razie nie zamierzam zmieniac.:tak:

reklama
Apropo bucikow...ja juz upatrzylam sliczne, niebiesciutkie buciki dla Marcela, na wiosne: Pumy, sliczne!!! Do tego kurteczka! Szkoda, ze drozyzna, ale tak misie podobaja, ze i tak mu kupie!;-)

A na jesien i zime trza koniecznie cos kupic.:tak:

Dzięki dziewczyny, jeśli jest aż tyle produktów, i to tylu różnych firm, to na pewno któryś uda mi się znaleźć. I pomyśleć, że tyle czasu w głębokiej nieświadomości żyłam z moim problemem, a tu proszę rozwiązań skolo godna:-)

A puzzle tylko mini udało mi się zakupić, ale za to dwa zestawy wziełam bo w "one dolarsie" znalazłam po 6 zyli paczka:-)

Iguni baaaaardzo się podobają

Jadę dziś po kombinezon na zimę dla Miśka... i jak znajdę takie puzzle w Smyku to zakupię tyż heh.
Widać że się Iguni podobają :-)

reklama
Super puzzle !

Ciuszki dla Olci od babci (mojej tesciowej ) :-)
2d47a45267ec23b4med.jpg

torebka misiu

0eb5f518fbcfa32dmed.jpg

0d1f43489c0f2221med.jpg

eb31719bf45bf8c7med.jpg

11f8bab0ad9a71admed.jpg

171c18be3910b72emed.jpg

faec6123df4a20f5med.jpg

d173512dbd237f50med.jpg

a7f59f07100f8c16med.jpg

Do góry