reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

My kupiliśmy wczoraj wózek i jednak stanęło na 3 kołowcu... popytałam jeszcze paru osób i podliczając wszystkie za i przeciw stanęło na 3 :-D , jest w miarę lekki no i przede wszystkim ma duże koła takie jak chciałam, zwrotny jest-i wcale nie taki niestabilny, pomogła nam troszkę w podjęciu decyzji sąsiadka która ma taki sam wózek... teraz tylko szuuuuuuuuuuuuuu na drogi heh

misio652tf7.jpg

misio653go6.jpg

misio655wx3.jpg

reklama
Dzięki :) składa się na pół... więc tak normalnie... my mamy duży bagażnik akurat... no napewno zajmuje mniej miejsca niż poprzedni..

Madzia super wózeczk kolor bardzo mi się podoba ! I gdzie w końcu kupiłaś w Gdańsku czy w Gdyni?

Myfa to jest ta butelka ze smoczkiem niekapkiem super sprawa
f0260980d689b91dmed.jpg

butelcia super... ja takich nie widziałam :) a wózek kupiliśmy w Mama i Ja no i dostaliśmy rabacik z karty od Ciebie + jeszcze 2% :) heh. dzięki :)

reklama
Do góry