reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Karolla, super ciuszki, fajowa tesciowa bedzie sie Ola stroila
Magduska, dawaj foty!
Magduska, dawaj foty!
Sliczne ciuszki!
Moja teściowa tez ostatnio przywiozła Irence sukienkę, ale po pierwsze to lekka sukienka z krótkim rekawkiem i majtkami, w sam raz na jesien , a po drugie jest tak paskudna ze w zyciu młodej w to nie ubiorę. Na szczęście teściowa mieszka daleko i nie skontroluje czy Ircia chodzi w ciuszku czy nie
Moja teściowa tez ostatnio przywiozła Irence sukienkę, ale po pierwsze to lekka sukienka z krótkim rekawkiem i majtkami, w sam raz na jesien , a po drugie jest tak paskudna ze w zyciu młodej w to nie ubiorę. Na szczęście teściowa mieszka daleko i nie skontroluje czy Ircia chodzi w ciuszku czy nie
Madzia_S
Matka Polka
Nie czytałam otwartych wątków przez dwa tygodnie z hakiem. Strasznie się naprodukowało .
Karolla, extra babka z teściowej i extra będzie miała wnuczkę w tych ciuszkach.
Kurczaki, super są te puzzle. Muszę gdzieś toto wygrzebać na allegro. (Nie zapomnę, jak jeszcze w czasach niezależności byliśmy z mężem na domowej imprezie i tam w łazience na podłodze były takie puzzle, ino trudniejsze. Chłopaki je pod wpływem używek rozwalili, a potem składali - tez jeszcze pod wpływem. Beczka nieziemska. Tak mi się skojarzyło, przepraszam...)
Mnie też czeka zakup jeśli dostanę jakąs premię przed Bożym Narodzeniem, trza wózek zmienić, bo teraz już jak jestem w sobotę sama w domu z Marysią, to nie wychodzimy na spacer w ogóle, bo nie daję rady znieść bryki nawet na raty. Zwłaszcza, ze się mokro zrobiło i zapalenie stawów znowu daje w kość:-( . Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia z Graco???.
Karolla, extra babka z teściowej i extra będzie miała wnuczkę w tych ciuszkach.
Kurczaki, super są te puzzle. Muszę gdzieś toto wygrzebać na allegro. (Nie zapomnę, jak jeszcze w czasach niezależności byliśmy z mężem na domowej imprezie i tam w łazience na podłodze były takie puzzle, ino trudniejsze. Chłopaki je pod wpływem używek rozwalili, a potem składali - tez jeszcze pod wpływem. Beczka nieziemska. Tak mi się skojarzyło, przepraszam...)
Mnie też czeka zakup jeśli dostanę jakąs premię przed Bożym Narodzeniem, trza wózek zmienić, bo teraz już jak jestem w sobotę sama w domu z Marysią, to nie wychodzimy na spacer w ogóle, bo nie daję rady znieść bryki nawet na raty. Zwłaszcza, ze się mokro zrobiło i zapalenie stawów znowu daje w kość:-( . Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia z Graco???.
A
*Anetka*
Gość
Dynia super te puzle, no i najwazniejsze ze Malutkiej sie podobaja :-)
Karolla taka tesciowa to skarb, ciuszki sliczne Ech szkoda, ze moja tak daleko mieszka, tez super z niej babeczka
Hehe MadziaS to sobie chlopaki pore na skladanie puzli znalezli
Karolla taka tesciowa to skarb, ciuszki sliczne Ech szkoda, ze moja tak daleko mieszka, tez super z niej babeczka
Hehe MadziaS to sobie chlopaki pore na skladanie puzli znalezli
reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Madziu co do Graco to mi babka w sklepie odradzała... mówiła że nie są za dobre...i lepiej dołożyć 100zł lub 200 i nie martwić się że ciągle coś nie tak. Ale sama nie sprawdzałam więc nie wiem...Zależy jaki chcesz kupić wózek. Byliśmy w Mama i Ja i tam nam sprzedawca doradzał jeśli chcielibyśmy lekką spacerówkę z małymi kółkami to wózek Milko albo Chicco- koszt od 500 do 700zł
a fotki dam dziś wieczorkiem... bo się parę rzeczy nazbierało hehe
a fotki dam dziś wieczorkiem... bo się parę rzeczy nazbierało hehe
Podziel się: