reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ożesz kurcze blade :-) Karolla ciuszki cudne...teściowa to Olcię rozpieszcza fajno
Kupiłam Miśkowi kombinezon, czapkę i rękawiczki ufff się najeździłam ale jestem zadowolona... :)

Sliczne ciuszki!
Moja teściowa tez ostatnio przywiozła Irence sukienkę, ale po pierwsze to lekka sukienka z krótkim rekawkiem i majtkami, w sam raz na jesien :rolleyes:, a po drugie jest tak paskudna ze w zyciu młodej w to nie ubiorę. Na szczęście teściowa mieszka daleko i nie skontroluje czy Ircia chodzi w ciuszku czy nie :)

Nie czytałam otwartych wątków przez dwa tygodnie z hakiem. Strasznie się naprodukowało:rolleyes2: .

Karolla, extra babka z teściowej i extra będzie miała wnuczkę w tych ciuszkach.

Kurczaki, super są te puzzle. Muszę gdzieś toto wygrzebać na allegro. (Nie zapomnę, jak jeszcze w czasach niezależności byliśmy z mężem na domowej imprezie i tam w łazience na podłodze były takie puzzle, ino trudniejsze. Chłopaki je pod wpływem używek rozwalili, a potem składali - tez jeszcze pod wpływem. Beczka nieziemska. Tak mi się skojarzyło, przepraszam...:-p)

Mnie też czeka zakup jeśli dostanę jakąs premię przed Bożym Narodzeniem, trza wózek zmienić, bo teraz już jak jestem w sobotę sama w domu z Marysią, to nie wychodzimy na spacer w ogóle, bo nie daję rady znieść bryki nawet na raty. Zwłaszcza, ze się mokro zrobiło i zapalenie stawów znowu daje w kość:-( . Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia z Graco???:confused:.

Dynia super te puzle, no i najwazniejsze ze Malutkiej sie podobaja :-)
Karolla taka tesciowa to skarb, ciuszki sliczne :tak: Ech szkoda, ze moja tak daleko mieszka, tez super z niej babeczka :laugh2:
Hehe MadziaS to sobie chlopaki pore na skladanie puzli znalezli :-D

reklama
Madziu co do Graco to mi babka w sklepie odradzała... mówiła że nie są za dobre...i lepiej dołożyć 100zł lub 200 i nie martwić się że ciągle coś nie tak. Ale sama nie sprawdzałam więc nie wiem...Zależy jaki chcesz kupić wózek. Byliśmy w Mama i Ja i tam nam sprzedawca doradzał jeśli chcielibyśmy lekką spacerówkę z małymi kółkami to wózek Milko albo Chicco- koszt od 500 do 700zł

a fotki dam dziś wieczorkiem... bo się parę rzeczy nazbierało hehe

Do góry