reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Mojej przyjaciółki syn w wieku 9 miesięcy ważył troszkę ponad 9 kg a był papuśny.chyba nie może tyle Hubercik ważyć... poza tym te wagi łazienkowe to niezbyt dokładne są...nasza pokazywała więcej o pół kg niż Misiek ma w rzeczywistości...no chyba że masz jakąś wypasioną wagę :)
No to teraz taka ciekawostka. Dostalam dzis maila od kolezanki. Jej synek jutro konczy pol roczku a wazy ponad 9 kg :szok: Nie jest gruby tylko bardzo duzy :tak: Ona kupuje mu ubranka na 86 cm :szok: Takze jak widac z dzieciaczkami to jest roznie. Nie wiem w sumie ile Pati mierzy, ale kupuje mu ciuszki na 80 cm i sa ok :-) Kurna a zwazyc tez mi go pasuje, bo cos rece bola od noszenia :baffled:

Dynia zakupy rewelacyjne :tak: no i mama super wyglada ;-)
Blond, ach te ciuszki dla dziewczynek, sa przesliczne :laugh2:
Casia1 no rzeczywiscie wypasiona ta wasza fura :happy:

Mojej koleżanki syn ma rok i 5 miesiecy i waży 18kg i serio nie jest gruby
tylko bardzo wysoki i dużuy ubranka kupuje mu na 105cm :-) :-)

a oto co znalazłam w necie fajna rzecz na prezent - -http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4796222

to tylko moja taka chudzinka?? Wazy troszke ponad 8 kiloskow tylko :-)
Ale nie wyglada na chudzinke. Mimo, ze raczej dluga jest (ciuszki na 80 i 86 generalnie. Tylko bodziaki obskocza mniejsze. Za to spodnie tylko na 12 miesiecy. Dlugie nogi ma po tatusiu) :-)

Dziewczyny kupiłam dziś butelkę Nuby - ze smoczkiem niekapkiem rewelacyjna sprawa, Ola z kubka nie chce pić tylko ze smoczka a niekapek jest rewelacyjny polecam !

Karolla czy ona ma na koncu taki ustnik?
nb896dd6.jpg

jesli tak mam porsbe sprawdz czy pasuje na butle avent
z gory dzieki buziaki

reklama
Nie Myfcia to nie ma ustnika tylko zwykły smoczek wygląda jak silikonowy smoczek ale ma konstrukcje że nie kapie jutro zrobie fotki!

Do góry