reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Mojej przyjaciółki syn w wieku 9 miesięcy ważył troszkę ponad 9 kg a był papuśny.chyba nie może tyle Hubercik ważyć... poza tym te wagi łazienkowe to niezbyt dokładne są...nasza pokazywała więcej o pół kg niż Misiek ma w rzeczywistości...no chyba że masz jakąś wypasioną wagę :)
No to teraz taka ciekawostka. Dostalam dzis maila od kolezanki. Jej synek jutro konczy pol roczku a wazy ponad 9 kg :szok: Nie jest gruby tylko bardzo duzy :tak: Ona kupuje mu ubranka na 86 cm :szok: Takze jak widac z dzieciaczkami to jest roznie. Nie wiem w sumie ile Pati mierzy, ale kupuje mu ciuszki na 80 cm i sa ok :-) Kurna a zwazyc tez mi go pasuje, bo cos rece bola od noszenia :baffled:

Dynia zakupy rewelacyjne :tak: no i mama super wyglada ;-)
Blond, ach te ciuszki dla dziewczynek, sa przesliczne :laugh2:
Casia1 no rzeczywiscie wypasiona ta wasza fura :happy:

Mojej koleżanki syn ma rok i 5 miesiecy i waży 18kg i serio nie jest gruby
tylko bardzo wysoki i dużuy ubranka kupuje mu na 105cm :-) :-)

a oto co znalazłam w necie fajna rzecz na prezent - -http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4796222

to tylko moja taka chudzinka?? Wazy troszke ponad 8 kiloskow tylko :-)
Ale nie wyglada na chudzinke. Mimo, ze raczej dluga jest (ciuszki na 80 i 86 generalnie. Tylko bodziaki obskocza mniejsze. Za to spodnie tylko na 12 miesiecy. Dlugie nogi ma po tatusiu) :-)

Dziewczyny kupiłam dziś butelkę Nuby - ze smoczkiem niekapkiem rewelacyjna sprawa, Ola z kubka nie chce pić tylko ze smoczka a niekapek jest rewelacyjny polecam !

Karolla czy ona ma na koncu taki ustnik?
nb896dd6.jpg

jesli tak mam porsbe sprawdz czy pasuje na butle avent
z gory dzieki buziaki

reklama
Nie Myfcia to nie ma ustnika tylko zwykły smoczek wygląda jak silikonowy smoczek ale ma konstrukcje że nie kapie jutro zrobie fotki!

Do góry