reklama
dynia
papla maniakalna
Dzięki Misiaqu, ale ja narzekam tylko na brak chęci i motywacji do dbania o siebie no i na permanenty brak funduszy, bo do swego wyglądu to się przyzwyczaiłam przez te niespełna 30 lat, no garb mi nie pasował to go po prostu z grubsza spłaszczyłam i jakoś jedziem dalej bez większych kompleksów;-)
A co do sukni, to taka z gołymi plecami, z takim deklodem na placach, aż po sam rowek to moje marzenie i uważam, że nic bardziej seksownieszego i bardziej kobiecego nie ma, no może jeszcze pęknięcie w sukni na udzie oczywiście te rzeczy muszą być na dłuuuuugiej sukni czarnej albo czerwonej;-)
A Hubercik chyba nie może aż tyle ważyć, Myfa jeśli nie masz w domu wagi to pójdź do jakiegoś sklepu, że niby oglądasz bo chcesz kupić i zważ się z nim i bez niego, na pewno tyle nie ma. A bardzo podobne nosidełko w myszki miki to i my mamy od kogoś dostanięte, chyba je wygrzebię bo może i my już doroslyśmy do niego;-) Świetne masz te pasemka, to Twoje kolory po prostu
A co do sukni, to taka z gołymi plecami, z takim deklodem na placach, aż po sam rowek to moje marzenie i uważam, że nic bardziej seksownieszego i bardziej kobiecego nie ma, no może jeszcze pęknięcie w sukni na udzie oczywiście te rzeczy muszą być na dłuuuuugiej sukni czarnej albo czerwonej;-)
A Hubercik chyba nie może aż tyle ważyć, Myfa jeśli nie masz w domu wagi to pójdź do jakiegoś sklepu, że niby oglądasz bo chcesz kupić i zważ się z nim i bez niego, na pewno tyle nie ma. A bardzo podobne nosidełko w myszki miki to i my mamy od kogoś dostanięte, chyba je wygrzebię bo może i my już doroslyśmy do niego;-) Świetne masz te pasemka, to Twoje kolory po prostu
No Super Zakupy drogie Panie , Misia z tymi puzlami to rewelacyjny pomysł, Kojca nie chcę kupować a w kuchni nie mam jak Zuzy kłaść. Normalnie genialne
A teraz mój allegrowy zakup dla Zuzy, pewnie dopiero na wiosnę w nim zasiądzie, ale okazja była to kupiłam. Tacie się brdzo podoba, wiadomo nowa fura.
Casia super ta fura
dynia
papla maniakalna
A noo! Fajniusia ta bryczka, Casia nie zauważyłam, taka mała fotka, że umknęła mojej uwadze
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karolla zwazyłam małego i waga głupiala bo maly sie krecił wazylklam sie razem z nim bo inaczej nie bylo mozliwe i w ciiuchach i z penym pampersem 11 kilo ale musze jeszcze raz go na golaska zwazyc...matko czyzby on tak utyl na tym mleku modyfikowanym ? :-(
Misia ile razy dziennie dajesz Wikowi mleko modyf?
Dynia dzieki :-*
Misia ile razy dziennie dajesz Wikowi mleko modyf?
Dynia dzieki :-*
Myfa on dostaje różnie, bo teraz sie mi zupełnie rozregulował... Przykładowo z wczorajszego dnia:
4:00 mleko modyfikowane 150 ml + cycek
7:00 kaszka na mleku modyfikowanym 150 ml zezarł tylko 80 ml
9:00 ta sama kaszka zjadł resztkę
13:00 zupka 180 ml z łyżeczką mleka modyfikowanego
16:00 mleko 180 ml + cycek
20:00 kaszka na mleku modyfikowanym 150 ml
23:00 mleko modyfikowane 180 ml
mój z całym ubraniem i pamperakiem waży 10 kg na wadze łazienkowej, a 2 tyg temu u pediatry ważył 8700
4:00 mleko modyfikowane 150 ml + cycek
7:00 kaszka na mleku modyfikowanym 150 ml zezarł tylko 80 ml
9:00 ta sama kaszka zjadł resztkę
13:00 zupka 180 ml z łyżeczką mleka modyfikowanego
16:00 mleko 180 ml + cycek
20:00 kaszka na mleku modyfikowanym 150 ml
23:00 mleko modyfikowane 180 ml
mój z całym ubraniem i pamperakiem waży 10 kg na wadze łazienkowej, a 2 tyg temu u pediatry ważył 8700
blond
mama dwoch urwiskow
myfcia nosidelko super i praktyczne przynajmniej dla nas choc plecki bola po spacerku
Aska K
Mama Marcelka:)
casia, rzeczywiscie malenkie to zdjecie...ale za to fura wypas!!!!! Prosimy o zdjecie Zuzi w maszynie!!:-)
Myfa, tez mam takie stare nosidlo....jak zobaczylam fotke to je zaraz wyciagnelam, ale Marcel niezbyt chetnie w nim siedzi...wierci sie strasznie
Myfa, tez mam takie stare nosidlo....jak zobaczylam fotke to je zaraz wyciagnelam, ale Marcel niezbyt chetnie w nim siedzi...wierci sie strasznie
reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Mojej przyjaciółki syn w wieku 9 miesięcy ważył troszkę ponad 9 kg a był papuśny.chyba nie może tyle Hubercik ważyć... poza tym te wagi łazienkowe to niezbyt dokładne są...nasza pokazywała więcej o pół kg niż Misiek ma w rzeczywistości...no chyba że masz jakąś wypasioną wagę
Podziel się: