reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

dzieki Karolla :-) :zawstydzona/y: nie wazylam go ostatnio ale jakis wiekszy sie zrobil...zauwazylam ze wiecej wazy po tym jak go na rece biore zwazy sie az boje...:szok: :eek:

reklama
No to poszłam do łazienki i zważyłam Ole - nasza waga jest dość dokładna - w przychodni zawsze jest podobny pomiar i moja córcia waży 9600gram :-) :-) o rety już samolocików z nią nie zrobie rece za słabe mam :confused:

Dzięki Misiaqu, ale ja narzekam tylko na brak chęci i motywacji do dbania o siebie no i na permanenty brak funduszy, bo do swego wyglądu to się przyzwyczaiłam przez te niespełna 30 lat, no garb mi nie pasował to go po prostu z grubsza spłaszczyłam i jakoś jedziem dalej bez większych kompleksów;-)
A co do sukni, to taka z gołymi plecami, z takim deklodem na placach, aż po sam rowek to moje marzenie i uważam, że nic bardziej seksownieszego i bardziej kobiecego nie ma, no może jeszcze pęknięcie w sukni na udzie oczywiście te rzeczy muszą być na dłuuuuugiej sukni czarnej albo czerwonej;-)
A Hubercik chyba nie może aż tyle ważyć, Myfa jeśli nie masz w domu wagi to pójdź do jakiegoś sklepu, że niby oglądasz bo chcesz kupić i zważ się z nim i bez niego, na pewno tyle nie ma. A bardzo podobne nosidełko w myszki miki to i my mamy od kogoś dostanięte, chyba je wygrzebię bo może i my już doroslyśmy do niego;-) Świetne masz te pasemka, to Twoje kolory po prostu:tak:

No Super Zakupy drogie Panie :), Misia z tymi puzlami to rewelacyjny pomysł, Kojca nie chcę kupować a w kuchni nie mam jak Zuzy kłaść. Normalnie genialne :)

A teraz mój allegrowy zakup dla Zuzy, pewnie dopiero na wiosnę w nim zasiądzie, ale okazja była to kupiłam. Tacie się brdzo podoba, wiadomo nowa fura.

Casia super ta fura :)

Karolla zwazyłam małego i waga głupiala bo maly sie krecił wazylklam sie razem z nim bo inaczej nie bylo mozliwe i w ciiuchach i z penym pampersem 11 kilo ale musze jeszcze raz go na golaska zwazyc...matko czyzby on tak utyl na tym mleku modyfikowanym ? :-(
Misia ile razy dziennie dajesz Wikowi mleko modyf?
Dynia dzieki :-*

Myfa on dostaje różnie, bo teraz sie mi zupełnie rozregulował... Przykładowo z wczorajszego dnia:
4:00 mleko modyfikowane 150 ml + cycek
7:00 kaszka na mleku modyfikowanym 150 ml zezarł tylko 80 ml
9:00 ta sama kaszka zjadł resztkę
13:00 zupka 180 ml z łyżeczką mleka modyfikowanego
16:00 mleko 180 ml + cycek
20:00 kaszka na mleku modyfikowanym 150 ml
23:00 mleko modyfikowane 180 ml

mój z całym ubraniem i pamperakiem waży 10 kg na wadze łazienkowej, a 2 tyg temu u pediatry ważył 8700 :)

casia, rzeczywiscie malenkie to zdjecie...ale za to fura wypas!!!!! Prosimy o zdjecie Zuzi w maszynie!!:-)

Myfa, tez mam takie stare nosidlo....jak zobaczylam fotke to je zaraz wyciagnelam, ale Marcel niezbyt chetnie w nim siedzi...wierci sie strasznie

reklama
Mojej przyjaciółki syn w wieku 9 miesięcy ważył troszkę ponad 9 kg a był papuśny.chyba nie może tyle Hubercik ważyć... poza tym te wagi łazienkowe to niezbyt dokładne są...nasza pokazywała więcej o pół kg niż Misiek ma w rzeczywistości...no chyba że masz jakąś wypasioną wagę :)

Do góry