reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Blond, jakie śliczne rajstopki i sweterki z kapturkami i wogóle wszystkie ciuszki. Pewnie już nic w kopertach chrzcinowych nie zostało ;-)

Dzięki za komplementa i pochwałki :zawstydzona/y:

dynia i blond wygralyscie w totka?:)
Chciałabym, a tu niestety okna na kredyt (już trzy na raz ciągniemy i ledwo zipiemy:-p) a reszta z pieniążków imieninowych :-)

reklama
oj dziewczyny nie nie wygralam tez bym chciala
nie nie hurtowo tylko nie pokazywalam od razu
a szafa nie peka w szwach , bo emilka z wielu rzeczy wyrosla i posprzedawalam

No Super Zakupy drogie Panie :), Misia z tymi puzlami to rewelacyjny pomysł, Kojca nie chcę kupować a w kuchni nie mam jak Zuzy kłaść. Normalnie genialne :)

A teraz mój allegrowy zakup dla Zuzy, pewnie dopiero na wiosnę w nim zasiądzie, ale okazja była to kupiłam. Tacie się brdzo podoba, wiadomo nowa fura.

o kurcze co zrobić, zeby zdjęcie było większe? na moim dysku jest większe, a po zrzuceniu takie malutkie :(

Blond i dynia zakupki śliczne :)

Ja mam do Was pytanko... mój mężuś kupił w Szwecji kombinezon dla młodego... za 100zł... taki z odpinanymi bucikami...na polarku... tylko mamy problem bo nogawki sa za krotkie i buciki za male rozmiar z metki 74/80...rękawki są dłuższe...
Później wkleję zdjęcia może któraś by chciała kupić?? Chociaż podejrzewam że może być za mały... długość od kroczku 25 cm a długość stópki 11cm

p1060497ra3.jpg

nosidełko od cioci dostałam ma 13 latek ale sprawne...szkoda tylko ze go nie wykorzytsamy zabardzo bo maly chyba juz prawie 12 kilosow wazy a nosidelka do 13 stu...wygodne jest i fajnie malucha sie nosi minus ze po 5 minutach ramiona mnie bola ... ale jaka postawa za to heh proste plecki zero garba

reklama
Oj widać na tym zdjeciu dokładnie po kim Hubcio ma takie piękne oczy !
Myfcia ty chyba żartujesz że on tyle waży :szok: jakoś nie chce mi sie wierzyc !

Do góry