reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Blond, jakie śliczne rajstopki i sweterki z kapturkami i wogóle wszystkie ciuszki. Pewnie już nic w kopertach chrzcinowych nie zostało ;-)

Dzięki za komplementa i pochwałki :zawstydzona/y:

dynia i blond wygralyscie w totka?:)
Chciałabym, a tu niestety okna na kredyt (już trzy na raz ciągniemy i ledwo zipiemy:-p) a reszta z pieniążków imieninowych :-)

reklama
oj dziewczyny nie nie wygralam tez bym chciala
nie nie hurtowo tylko nie pokazywalam od razu
a szafa nie peka w szwach , bo emilka z wielu rzeczy wyrosla i posprzedawalam

No Super Zakupy drogie Panie :), Misia z tymi puzlami to rewelacyjny pomysł, Kojca nie chcę kupować a w kuchni nie mam jak Zuzy kłaść. Normalnie genialne :)

A teraz mój allegrowy zakup dla Zuzy, pewnie dopiero na wiosnę w nim zasiądzie, ale okazja była to kupiłam. Tacie się brdzo podoba, wiadomo nowa fura.

o kurcze co zrobić, zeby zdjęcie było większe? na moim dysku jest większe, a po zrzuceniu takie malutkie :(

Blond i dynia zakupki śliczne :)

Ja mam do Was pytanko... mój mężuś kupił w Szwecji kombinezon dla młodego... za 100zł... taki z odpinanymi bucikami...na polarku... tylko mamy problem bo nogawki sa za krotkie i buciki za male rozmiar z metki 74/80...rękawki są dłuższe...
Później wkleję zdjęcia może któraś by chciała kupić?? Chociaż podejrzewam że może być za mały... długość od kroczku 25 cm a długość stópki 11cm

p1060497ra3.jpg

nosidełko od cioci dostałam ma 13 latek ale sprawne...szkoda tylko ze go nie wykorzytsamy zabardzo bo maly chyba juz prawie 12 kilosow wazy a nosidelka do 13 stu...wygodne jest i fajnie malucha sie nosi minus ze po 5 minutach ramiona mnie bola ... ale jaka postawa za to heh proste plecki zero garba

reklama
Oj widać na tym zdjeciu dokładnie po kim Hubcio ma takie piękne oczy !
Myfcia ty chyba żartujesz że on tyle waży :szok: jakoś nie chce mi sie wierzyc !

Do góry