reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Misia_q superowe puzle, a jaka pomyslowa mama w ukladaniu napisow :-D
Magduska ja mam 3 kolowca Quinny, ale on nie ma pompowanych kol, jest lzejszy od 4kolowca to fakt, ale jak jedziemy po kostce brukowej to malym strasznie rzuca na boki :-(

Misiaq puzzle są extra, też się na takie napaliłam, ale jak je zdobyć kiedy już się aukcja skończyła?
No i w szał zakupów wpadłam i ja, cala zasluga w tym po Twojej stronie stronie Misiaqu, dzięki za motywację, tego mi było trzeba ;-)

mam nową spódniczkę zieloną

i czarną

tylko coś słabo widać szczegóły nawet w zbliżeniu

buty do spódnicy

spinki do włosów dla siebie i dla Iguni (swoich już nie fotografowałam)
krzesełko dla Iguni i zabawkę dźwiękową

nawilżacze kaloryferowe do pokoiku Iguni, jeszcze nie zamontowane bo haczyki są za krótkie jak na mój typ kaloryfera

okna i okleinę na parapet do pokoiku Iguni

okna i rolety do "dużego" pokoju

tylko zbrakło mi koncepcji na upiększenie tego okna więc na razie zaśmądałam starą firankę, błagam podsuńcie jakiś pomysł, co tu wymodzić fajnego, jedną ścianę mam zieloną a drugą zółtą więc nawet nie wiem jaki kolor tu dać

bild581am4.jpg
bild581am4.jpg
dynia widze , ze zakupy sie udaly i sa super
misia te puzzle tez extra

a to nasze zakupy
dwa sweterki na zimne dni
bild585yj5.jpg

spodenki dla emilki
bild583se2.jpg

bild584zt9.jpg

i jeszcze spodenki
bild582he2.jpg

bluzeczki
bild581am4.jpg

jeszcze bluzeczki
bild580qx4.jpg

rajstopki
bild578rp9.jpg

Piękne zakupki Dynia a jaki masz boski pokoik :-) i buciki baaardzo mnie sie podobają !

Blond Ty to chyba jednak hurtowo kupujesz o ret tyle pięknych ciuszków :szok:

Magduska spodnie wiedziałam i sweterek tyż i buty chyba tyż - super już Ci mówiłam !

reklama
Dynia super zakupki, a z Ciebie jaka laska fiu fiu...

Blond jak zwykle hutrowo kupuje :) skąd Ty tyle pieniędzy bierzesz?? i gdzie potem upychasz te ubranka ;))

Do góry