reklama
A
*Anetka*
Gość
Misia_q superowe puzle, a jaka pomyslowa mama w ukladaniu napisow
Magduska ja mam 3 kolowca Quinny, ale on nie ma pompowanych kol, jest lzejszy od 4kolowca to fakt, ale jak jedziemy po kostce brukowej to malym strasznie rzuca na boki :-(
Magduska ja mam 3 kolowca Quinny, ale on nie ma pompowanych kol, jest lzejszy od 4kolowca to fakt, ale jak jedziemy po kostce brukowej to malym strasznie rzuca na boki :-(
Myfa80 Misia gdzie i za ile kupilas te puzzle? mojemu tez chcialam takie kupic....
ta firma je sprzedaje:
Extra PUZZLE PIANKOWE LITERKI 30cmx30cm DUZE-Super (127627447) - Aukcje internetowe Allegro
dynia
papla maniakalna
Misiaq puzzle są extra, też się na takie napaliłam, ale jak je zdobyć kiedy już się aukcja skończyła?
No i w szał zakupów wpadłam i ja, cala zasluga w tym po Twojej stronie stronie Misiaqu, dzięki za motywację, tego mi było trzeba ;-)
mam nową spódniczkę zieloną
i czarną
tylko coś słabo widać szczegóły nawet w zbliżeniu
buty do spódnicy
spinki do włosów dla siebie i dla Iguni (swoich już nie fotografowałam)
krzesełko dla Iguni i zabawkę dźwiękową
nawilżacze kaloryferowe do pokoiku Iguni, jeszcze nie zamontowane bo haczyki są za krótkie jak na mój typ kaloryfera
okna i okleinę na parapet do pokoiku Iguni
okna i rolety do "dużego" pokoju
tylko zbrakło mi koncepcji na upiększenie tego okna więc na razie zaśmądałam starą firankę, błagam podsuńcie jakiś pomysł, co tu wymodzić fajnego, jedną ścianę mam zieloną a drugą zółtą więc nawet nie wiem jaki kolor tu dać
No i w szał zakupów wpadłam i ja, cala zasluga w tym po Twojej stronie stronie Misiaqu, dzięki za motywację, tego mi było trzeba ;-)
mam nową spódniczkę zieloną
i czarną
tylko coś słabo widać szczegóły nawet w zbliżeniu
buty do spódnicy
spinki do włosów dla siebie i dla Iguni (swoich już nie fotografowałam)
krzesełko dla Iguni i zabawkę dźwiękową
nawilżacze kaloryferowe do pokoiku Iguni, jeszcze nie zamontowane bo haczyki są za krótkie jak na mój typ kaloryfera
okna i okleinę na parapet do pokoiku Iguni
okna i rolety do "dużego" pokoju
tylko zbrakło mi koncepcji na upiększenie tego okna więc na razie zaśmądałam starą firankę, błagam podsuńcie jakiś pomysł, co tu wymodzić fajnego, jedną ścianę mam zieloną a drugą zółtą więc nawet nie wiem jaki kolor tu dać
blond
mama dwoch urwiskow
misia te puzzle tez extra
a to nasze zakupy
dwa sweterki na zimne dni
spodenki dla emilki
i jeszcze spodenki
bluzeczki
jeszcze bluzeczki
rajstopki
blond
mama dwoch urwiskow
body
i jeszcze bodziaki
ksiazeczka
Piękne zakupki Dynia a jaki masz boski pokoik :-) i buciki baaardzo mnie sie podobają !
Blond Ty to chyba jednak hurtowo kupujesz o ret tyle pięknych ciuszków
Magduska spodnie wiedziałam i sweterek tyż i buty chyba tyż - super już Ci mówiłam !
Blond Ty to chyba jednak hurtowo kupujesz o ret tyle pięknych ciuszków
Magduska spodnie wiedziałam i sweterek tyż i buty chyba tyż - super już Ci mówiłam !
Aska K
Mama Marcelka:)
dynia i blond wygralyscie w totka?
super, super zakupy!!!!!!!
wszystkie!!!!!!
ciuszki dla dzieci, dla pieknych mam i dla domku!
Super!!!
super, super zakupy!!!!!!!
wszystkie!!!!!!
ciuszki dla dzieci, dla pieknych mam i dla domku!
Super!!!
reklama
Podziel się: