reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Buuuu nie widzę zakupów Blond :-(
Komplet zimowy jest świetny!!!
Magduśka, tak wizualnie ten wózek trójkołowy jest duuuużo lepszy. Od mam, które takie posiadają wiem tyle, że wszystko jest super, aż do momentu wjeżdżania na wysokie krawężniki, ale to kwestia opracowania metody na ujeżdżenie tego sprzętu i przyzwyczajenia się do niego ;-)

a to nasze zakupki dla Wika, teraz może śmigać po podłodze :tak::tak::tak: kupilśmy je w celu izolowania podłogi bo strasznie zimno u nas... tak to na kocyku szalał ale ile można jego wydzieliny spierac z kocyka? ;-)

zakupy2.jpg

zakupy1.jpg

Anetka zakupki boskie, kurtka cudna czapa czadowa a buty przefajne ;)

Magduska nasza wspólna koleżanka ASIA ma 3 koła i jest ok póki jedzie po chodniku, jak są wertepy to lipnie się prowadzi ale to jej opinia, ja pamietam mojej szwagierki wózek też 3 kołowy i mi sie też nienajlepiej nim jeździło!
Uważam jak Misia że 3 koła są mało stabilne!

Misia super puzzle !

Anetka zakupki boskie, kurtka cudna czapa czadowa a buty przefajne ;)

Magduska nasza wspólna koleżanka ASIA ma 3 koła i jest ok póki jedzie po chodniku, jak są wertepy to lipnie się prowadzi ale to jej opinia, ja pamietam mojej szwagierki wózek też 3 kołowy i mi sie też nienajlepiej nim jeździło!
Uważam jak Misia że 3 koła są mało stabilne!

Misia super puzzle !

ja dziś byłam na zakupkach musiałam na sobote na wesele kumpeli
kupić prezent, uzgodniłyśmy że kupie jej robota kuchennego ;-)
wchodze do sklepu i aż mnie cofnęlo kurna dobry robot kosztuje ok 400-700zł
:szok: ale była promocja AEG i za 280 zł kupiłam ;-) wiec jakoś jeszcze ujdzie !

No to już wiem że kupię 4 kołowca. Dziś z kumpelą gadałam która ma 3... i narzeka strasznie... też mówi że dobry do marketu albo na chodniki... no i zaczepiłam babkę jedną która też miała 3 kołowy i też odradzała... no to już wszystko dla mnie jasne :)
A ja dziś się obkupiłam!! :) ale nie mogę pokazać bo mężul zabrał aparat :) no ale kupiłam buty, spodnie i bluzeczkę... dla Misia kupiłam buciki i bodziaki i teraz jestem szczęśliwa :) nooooooo i browarka sobie kupiłam małego hihi :-D

reklama
Do góry