I teraz tak, zebym niczego nie zapomniala.
Karola, zakupy dla
Iguni super, tym bardziej, ze zadowlala tysz cena
Bedzie miala laska w czym paradowac
casia, krzeselko swietne, widac ze
Zuzi wygodnie i rzeczywiscie tylko jej korony brakuje
Udany zakup.
Magduska, zakupy widac udane, ja Ci mojego mezaa tez moge pozyczyc, bo jak robimy zkaupki, to sie czesto waham, a on od razu pyta "podoba sie?", to bierz! No to biore!!!
Zakup kasiazeczki popieram, jak ja bym chciala zeby moje dziekco lubilo czytac, ja pozeram kasiazki, czytalam w wieku 5 lat, a w zerowce, to pani kazala zebym dzieicom czytala bajki
Na razie Marcel szybko sie nudzi, ale mam nadzieje, ze mu zaszczepie milosc do ksiazeczek
Ciuszki dla
Misia swietne, hm, dla mamusi jka najbardziej!!! No a butki to rewelacja. Marcel podobnie jak wiekszosc dzieci z tego co widze, sciaga namietnie skarpety, buty. Na spacerze potrafi jechac z godzine ze stopami przy buzi, jesli ma nich buty. Kurcze z etez u na snie ma H&M. Poszukam u nas, ale nie widzialam.A Magduska, kolor bucikow cudny!!!!
Myfa, buty eleganckie, bardzo ladne
Koniecznie zaprezentuj na nozce.
A lozeczko fajna sprawa, planujesz, zeby
Hubert w nim spal w nocy, czy tylko w cigu dnia jako kojec? Bo zastanawialm sie nad takim, wlasnie do zabawy w ciagu dnia, ale mi kuzynka odradzila, miala takie a dzieciaki wcale nie chcialy w nim siedziec.
Dobre by bylo, jak dzieciaczki zaczna chodzic, a my np chcemy do kibelka, wsadzamy szkraba i na pare minut spokoj.
Daj cynk jak sie sprawdza.
Tez zakupilam Marcelowi ostatnio pare ciuszkow, moze pozniej strzele fotki, spbie buty tzw cichobiegi.
A dzisiaj po poludniu tysz wyruszam na lowy. Powiedzice mi, bo mam zamiar kupic termosik do butelki, robi sie coraz chlodniej i dobrze by bylo, jakby ta herbatka na spacerku byla troszke ciepla. Jaki kupic, pojedynczy czy podwojny, ma ktoras, jak lepiej?
Łomatko, ale post wyszedl.