reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Butki w H&M :)
Karolla no właśnie ja kupiłam specjalnie takie większe sporo i kurcze jak założyłam to się okazuje że są troszkę duże tylko no chyba że Misiowi nie będzie już rosła tak szybko stopa :)
A co do bajek to podobno są w każdej księgarni ja kupiłam w Gdyni na Świętojańskiej... chciałam kupić takie z twardymi kartkami ale tam tylko 5 bajek a cena 32zł a za tą książkę za 50 bajek dałam 42zł. Zwaracałam uwagę na to żeby dużo dialogów było co by głosem modulować i naprawdę są super
Misiek uwielbia jak mu je czytam... normalnie mnie słucha skubaniec

I teraz tak, zebym niczego nie zapomniala.

Karola, zakupy dla Iguni super, tym bardziej, ze zadowlala tysz cena:) Bedzie miala laska w czym paradowac:)

casia, krzeselko swietne, widac ze Zuzi wygodnie i rzeczywiscie tylko jej korony brakuje:) Udany zakup.

Magduska, zakupy widac udane, ja Ci mojego mezaa tez moge pozyczyc, bo jak robimy zkaupki, to sie czesto waham, a on od razu pyta "podoba sie?", to bierz! No to biore!!!:)
Zakup kasiazeczki popieram, jak ja bym chciala zeby moje dziekco lubilo czytac, ja pozeram kasiazki, czytalam w wieku 5 lat, a w zerowce, to pani kazala zebym dzieicom czytala bajki:)
Na razie Marcel szybko sie nudzi, ale mam nadzieje, ze mu zaszczepie milosc do ksiazeczek:)
Ciuszki dla Misia swietne, hm, dla mamusi jka najbardziej!!! No a butki to rewelacja. Marcel podobnie jak wiekszosc dzieci z tego co widze, sciaga namietnie skarpety, buty. Na spacerze potrafi jechac z godzine ze stopami przy buzi, jesli ma nich buty. Kurcze z etez u na snie ma H&M. Poszukam u nas, ale nie widzialam.A Magduska, kolor bucikow cudny!!!!

Myfa, buty eleganckie, bardzo ladne:) Koniecznie zaprezentuj na nozce.
A lozeczko fajna sprawa, planujesz, zeby Hubert w nim spal w nocy, czy tylko w cigu dnia jako kojec? Bo zastanawialm sie nad takim, wlasnie do zabawy w ciagu dnia, ale mi kuzynka odradzila, miala takie a dzieciaki wcale nie chcialy w nim siedziec.
Dobre by bylo, jak dzieciaczki zaczna chodzic, a my np chcemy do kibelka, wsadzamy szkraba i na pare minut spokoj.
Daj cynk jak sie sprawdza.

Tez zakupilam Marcelowi ostatnio pare ciuszkow, moze pozniej strzele fotki, spbie buty tzw cichobiegi.
A dzisiaj po poludniu tysz wyruszam na lowy. Powiedzice mi, bo mam zamiar kupic termosik do butelki, robi sie coraz chlodniej i dobrze by bylo, jakby ta herbatka na spacerku byla troszke ciepla. Jaki kupic, pojedynczy czy podwojny, ma ktoras, jak lepiej?

Łomatko, ale post wyszedl.

No to jeszcze raz ja:)

kurteczka Marcela, w komplecie z koszula:)
89328af366d6b6f1.jpg
[/URL][/img]

jeszcze jedna koszula
70e45e08d7a9bf2d.jpg
[/URL][/img]

i moje "cichobiegi", zwyklutkie, ale bardzo, bardzo wygodne, w sam raz na spacerki
ab7bc1384631ad71.jpg
[/URL][/img]

Asia super zakupki a cichobiegi baaardzo mnie sie podobaja!

Ja mam takie łóżeczko. Ola lubi w nim siedziec a ja mam pewnosc ze jest bezpieczna!

Asia łóżeczko super sparawa maly spi w nim i za dnia sie bnbawi noi wkoncu moge cokolwiek zrobic... jesli maly ma tylko sie bawic w nim doradzam duzy kojec taki kwadratowy sprawdzaja sie super....ja kupilam lozeczko bo maly u rodzicow nie mial gdzie spac...tzn u swoich dziadkow:-)
zakupoki super

reklama
Do góry