reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Butki w H&M :)
Karolla no właśnie ja kupiłam specjalnie takie większe sporo i kurcze jak założyłam to się okazuje że są troszkę duże tylko no chyba że Misiowi nie będzie już rosła tak szybko stopa :)
A co do bajek to podobno są w każdej księgarni ja kupiłam w Gdyni na Świętojańskiej... chciałam kupić takie z twardymi kartkami ale tam tylko 5 bajek a cena 32zł a za tą książkę za 50 bajek dałam 42zł. Zwaracałam uwagę na to żeby dużo dialogów było co by głosem modulować i naprawdę są super
Misiek uwielbia jak mu je czytam... normalnie mnie słucha skubaniec

I teraz tak, zebym niczego nie zapomniala.

Karola, zakupy dla Iguni super, tym bardziej, ze zadowlala tysz cena:) Bedzie miala laska w czym paradowac:)

casia, krzeselko swietne, widac ze Zuzi wygodnie i rzeczywiscie tylko jej korony brakuje:) Udany zakup.

Magduska, zakupy widac udane, ja Ci mojego mezaa tez moge pozyczyc, bo jak robimy zkaupki, to sie czesto waham, a on od razu pyta "podoba sie?", to bierz! No to biore!!!:)
Zakup kasiazeczki popieram, jak ja bym chciala zeby moje dziekco lubilo czytac, ja pozeram kasiazki, czytalam w wieku 5 lat, a w zerowce, to pani kazala zebym dzieicom czytala bajki:)
Na razie Marcel szybko sie nudzi, ale mam nadzieje, ze mu zaszczepie milosc do ksiazeczek:)
Ciuszki dla Misia swietne, hm, dla mamusi jka najbardziej!!! No a butki to rewelacja. Marcel podobnie jak wiekszosc dzieci z tego co widze, sciaga namietnie skarpety, buty. Na spacerze potrafi jechac z godzine ze stopami przy buzi, jesli ma nich buty. Kurcze z etez u na snie ma H&M. Poszukam u nas, ale nie widzialam.A Magduska, kolor bucikow cudny!!!!

Myfa, buty eleganckie, bardzo ladne:) Koniecznie zaprezentuj na nozce.
A lozeczko fajna sprawa, planujesz, zeby Hubert w nim spal w nocy, czy tylko w cigu dnia jako kojec? Bo zastanawialm sie nad takim, wlasnie do zabawy w ciagu dnia, ale mi kuzynka odradzila, miala takie a dzieciaki wcale nie chcialy w nim siedziec.
Dobre by bylo, jak dzieciaczki zaczna chodzic, a my np chcemy do kibelka, wsadzamy szkraba i na pare minut spokoj.
Daj cynk jak sie sprawdza.

Tez zakupilam Marcelowi ostatnio pare ciuszkow, moze pozniej strzele fotki, spbie buty tzw cichobiegi.
A dzisiaj po poludniu tysz wyruszam na lowy. Powiedzice mi, bo mam zamiar kupic termosik do butelki, robi sie coraz chlodniej i dobrze by bylo, jakby ta herbatka na spacerku byla troszke ciepla. Jaki kupic, pojedynczy czy podwojny, ma ktoras, jak lepiej?

Łomatko, ale post wyszedl.

No to jeszcze raz ja:)

kurteczka Marcela, w komplecie z koszula:)
89328af366d6b6f1.jpg
[/URL][/img]

jeszcze jedna koszula
70e45e08d7a9bf2d.jpg
[/URL][/img]

i moje "cichobiegi", zwyklutkie, ale bardzo, bardzo wygodne, w sam raz na spacerki
ab7bc1384631ad71.jpg
[/URL][/img]

Asia super zakupki a cichobiegi baaardzo mnie sie podobaja!

Ja mam takie łóżeczko. Ola lubi w nim siedziec a ja mam pewnosc ze jest bezpieczna!

Asia łóżeczko super sparawa maly spi w nim i za dnia sie bnbawi noi wkoncu moge cokolwiek zrobic... jesli maly ma tylko sie bawic w nim doradzam duzy kojec taki kwadratowy sprawdzaja sie super....ja kupilam lozeczko bo maly u rodzicow nie mial gdzie spac...tzn u swoich dziadkow:-)
zakupoki super

reklama
Do góry