reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

karola fajny fotelik dla Matiego i super, ze chce w takim jezdzic, bo z tego co wiem, kawalerka to juz sie buntuje przreciwko fotelikom i ewentualnie na ( nie wiem dokaldnie jak to sie zwie) takie siedzisko sie zgadza.

casia, pierwsze slysze o czyms takim, ze nie powinno sie pozyczac fotelika. My tez mamy po kuzynostwie.

reklama
casia1 pisze:
A my kupilismi maxi cosi piori xp, ale używany od znajomych, znajomych. Potem naczytałam się żeby lepiej używanych nie kupować i mam schizy, że on nie zapewni bezpieczeństwa Zuzi. Chodzę i ciągle go oglądam w poszukiwaniu wad

Casia nie martw się, to są obostrzenia wymyślone przez producentow, żeby im towar nowy schodził... Najważniejsze że fotelik bezwypadkowy! Ja mam używany po moim chrześniaku :) muszę go tylko odświeżyć i będzie git :)

Aska K pisze:
karola fajny fotelik dla Matiego i super, ze chce w takim jezdzic, bo z tego co wiem, kawalerka to juz sie buntuje przreciwko fotelikom i ewentualnie na ( nie wiem dokaldnie jak to sie zwie) takie siedzisko sie zgadza.

No właśnie my takie siedzisko mamy, ale sie nie sprawdza, bo jak Mati uśnie to mu glowa leci. Więc tak na przyszłośc - nie polecam

Ja dziś kupiłam Misiowi książeczkę... polecam dziewczyny super bajki naprawdę!! i fajnie podzielone na 2 minutowe,5 i 10.

i cosik do ubranka :)

i pidżamka
dziś w niej spał więc troszkę pognieciona :)

a to prezent od mężusia :)

karola super ciuszki i ta cena ::)

Magduska ale prezencik od męża fajniusi. Bluza super A piżamka nie widać, żeby była pognieciona ( w przeciwieństwie do Igusiowych portek - ale te już wyprane )

Zakupy piękne, chyba też pomyślę nad jakąś ksiązeczką dla Zuzi,

tymczasem prezentacja Krzesełka. Zuzi się podoba, zawsze to inna prespektywa niż z leżaczka, tacki na razie nie używamy, bo Zuzia nie kuma, że: z tacki się je, a nie tackę się je ::)

reklama
Karola łowy w 100% udane :-)
Magduska prezencik super dolacze sie do Miski apelu JA TEZ CHCE ;-)
Casia super krzeselko mala jak na tronie siedzi berla i korony brakuje :-) i widac ze zadowolona :-)

Do góry