reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

mojemu zakladam buizoiki narazie szmaciane ale mam i takie powazniejsze noi tez adidaski od wuja .....

reklama
Zakladamy butki, ale na razie tenisowki, trza pomyslec o czyms na chlodniejsze dni. Ma jakies tam po kuzynie, ale za duze.
Dzisiaj odwiedzil nas brat Dawida, chrzestny Marcela, mieszka w Poznaniu, ale czesto do nas wpada. Jest bardzo, bardzo fajny:)
Przywiozl Marcelowi ciuszki ( nie dlatego jest fajny:))

bluzeczka, troszke duza, ale bedzie na nastepne lato, no moze wiosne
5cdd0e2a4caf830b.jpg
[/URL][/img]

spodnie i bluza, bedzie dobra na jesien
05566274f0f32a4f.jpg
[/URL][/img]

Wczoraj bylam na zakupkach, ale nie kupilam nic ciekawego. Marcelowi termosik i kaczuszki do kapieli, a sobie pidzamke, spodnie i koszule z flaneli. Na zime. Zero sexu:)

hehhe, no widzisz, ciesz sie, ze w bloku mieszkasz:)
to takie cus, jakby drobny wegiel, to chyba nawet odrzut wegla. I tym sie pali w piecu, ktory stoi sobie w piwnicy, zeby na gorze bylo cieplo w dupke:)
A tona takiego mialu kosztuje.. nie wiem dokaldnie ile w tym roku, ale w tamtym placilismy 350 zl.

Straszny ruch w tym wątku zakupowym :)
Asia- my też już wungiel na zimę zakupiliśmy. Niestety męczymy się z piecem.
Ja kupiłam Jeremiemu kaczuchę do kąpieli i fotelik do karmienia- identyczny jak Casii. Właśnie czekam na kuriera :)

Zakupy i prezenty świetne.
Misia Ty we wszystkim super wyglądasz. W dłuższej spódnicy bardziej elegancko, dostojnie i z klasą, więc zależnie od okazji możesz się ubierać raz w jedna raz w drugą ;)

w sobotę kupiłam Zuzi trochę ciuszków, zaszalałam i niektóre sa nawet na 2 latka :laugh:, to sie chyba nazywa zakupowy amok ;). Jednak najbardziej zadowolona jestem z tego co ponizej. Dałam za to całe 2 pln, a teraz mamy z zuzy ubaw po pachy

reklama
Do góry