reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Zakladamy butki, ale na razie tenisowki, trza pomyslec o czyms na chlodniejsze dni. Ma jakies tam po kuzynie, ale za duze.
Dzisiaj odwiedzil nas brat Dawida, chrzestny Marcela, mieszka w Poznaniu, ale czesto do nas wpada. Jest bardzo, bardzo fajny
Przywiozl Marcelowi ciuszki ( nie dlatego jest fajny)
bluzeczka, troszke duza, ale bedzie na nastepne lato, no moze wiosne
[/URL][/img]
spodnie i bluza, bedzie dobra na jesien
[/URL][/img]
Wczoraj bylam na zakupkach, ale nie kupilam nic ciekawego. Marcelowi termosik i kaczuszki do kapieli, a sobie pidzamke, spodnie i koszule z flaneli. Na zime. Zero sexu
Dzisiaj odwiedzil nas brat Dawida, chrzestny Marcela, mieszka w Poznaniu, ale czesto do nas wpada. Jest bardzo, bardzo fajny
Przywiozl Marcelowi ciuszki ( nie dlatego jest fajny)
bluzeczka, troszke duza, ale bedzie na nastepne lato, no moze wiosne
spodnie i bluza, bedzie dobra na jesien
Wczoraj bylam na zakupkach, ale nie kupilam nic ciekawego. Marcelowi termosik i kaczuszki do kapieli, a sobie pidzamke, spodnie i koszule z flaneli. Na zime. Zero sexu
Aska K
Aha zapomnialam. Zakupilismy dzisiaj 6 ton mialu na zime. Moze to i nie zakup na to forum...ale zabolal po kieszeni
Aska K
hehhe, no widzisz, ciesz sie, ze w bloku mieszkasz
to takie cus, jakby drobny wegiel, to chyba nawet odrzut wegla. I tym sie pali w piecu, ktory stoi sobie w piwnicy, zeby na gorze bylo cieplo w dupke
A tona takiego mialu kosztuje.. nie wiem dokaldnie ile w tym roku, ale w tamtym placilismy 350 zl.
to takie cus, jakby drobny wegiel, to chyba nawet odrzut wegla. I tym sie pali w piecu, ktory stoi sobie w piwnicy, zeby na gorze bylo cieplo w dupke
A tona takiego mialu kosztuje.. nie wiem dokaldnie ile w tym roku, ale w tamtym placilismy 350 zl.
Straszny ruch w tym wątku zakupowym
Asia- my też już wungiel na zimę zakupiliśmy. Niestety męczymy się z piecem.
Ja kupiłam Jeremiemu kaczuchę do kąpieli i fotelik do karmienia- identyczny jak Casii. Właśnie czekam na kuriera
Asia- my też już wungiel na zimę zakupiliśmy. Niestety męczymy się z piecem.
Ja kupiłam Jeremiemu kaczuchę do kąpieli i fotelik do karmienia- identyczny jak Casii. Właśnie czekam na kuriera
dynia
papla maniakalna
Zakupy i prezenty świetne.
Misia Ty we wszystkim super wyglądasz. W dłuższej spódnicy bardziej elegancko, dostojnie i z klasą, więc zależnie od okazji możesz się ubierać raz w jedna raz w drugą
Misia Ty we wszystkim super wyglądasz. W dłuższej spódnicy bardziej elegancko, dostojnie i z klasą, więc zależnie od okazji możesz się ubierać raz w jedna raz w drugą
casia1
Mamy lutowe'06 Zadomowiona(y)
w sobotę kupiłam Zuzi trochę ciuszków, zaszalałam i niektóre sa nawet na 2 latka :laugh:, to sie chyba nazywa zakupowy amok . Jednak najbardziej zadowolona jestem z tego co ponizej. Dałam za to całe 2 pln, a teraz mamy z zuzy ubaw po pachy
reklama
Podziel się: