reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

no to jeszcze się pochwalę :) dzisiejsze łowy...
hmmm te skarpetobuciki myślałam że sporo większe wzięłam ale cóż moje dziecko ma wielką stopę :) (rozmiar z metki 12-16 m-cy) no ale to wspaniałe rozwiązanie na co chwilę zrzucane skarpetki

no i sweterek do Disneyowskiego kompleciku... kurcze najchętniej kupiłabym wszystko :) jeszcze była taka cudna kamizelka ale mąż kazał wybrać tylko 2 rzeczy więc wybrałam a tak swoją drogą to Karolla pożycz męża hihi :)

no i zabaweczka na zbliżającą się półrocznicę :)

reklama
butyy moje i malego
p1060855rg3.jpg

p1060846nb6.jpg

łóżeczko
p1060851va4.jpg

myfa jak u was z walorami edukacyjnymi "szczeniaczka uczniaczka" u nas nie wzbudza on wielkiego entuzjazmu, no może piosenka o częściach ciała wywołuje radość ;), za to jak była u nas 2- letania kuzynka to nie mogła się od niego oderwać, poprostu ją zaczarował.

Myfcia Twoje butki super :) Hubercika butki także... u nas takie buty na razie nie zdają egzaminu... Misiek wszystko sobie z nóg ściąga.. oprócz tych nowych butków

Karola łowy bardzo udane widze. Ciuszki super :)
Misiu bucikoskarpertki super i ksiązka też (tez w koncu musze kupić. Magduśka a prezena zaje.... :)
Casia krzesełko jest super :)
Hubercik butki masz piekne, mamuni tez :)

My tez kupilismy butki, ale dwa ruchy i butków nie ma. Długie za kostke i takie na górze skarpetkowe, a na dole normalnie butki :(. Jeszcze Bartosz dziwnie sie na nie przygląda ::) jakby chcial powiedzieć zabieraj mi to coś ze stópek ! feeee

bardzoi mi się podobają butki Misia, gdzie takie upolować???

Myfa te buty są cudowne! wiesz widziałam takie w którymś ze sklepów, ale nie było mojego rozmiaru :( no piękne!

w sklepie na de...niemieckim khmmm na mnie tez Słonce nie bylo ale pojechalam do drugiego i byly na szczesvie :-)

reklama
No piękne zakupki poczyniłyście kochane ;)
Magduska gdzie kupiłaś te bajki? Ola ma takie same skerpeto- butki only różowe ale przegapiłam czas i są już za małe :( ani razu nie ubrane ech...
jutro jade na łowy bo Ola jakoś szybko rośnie i 3 pary spodni za małe grrr ...

Do góry