reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

no to jeszcze się pochwalę :) dzisiejsze łowy...
hmmm te skarpetobuciki myślałam że sporo większe wzięłam ale cóż moje dziecko ma wielką stopę :) (rozmiar z metki 12-16 m-cy) no ale to wspaniałe rozwiązanie na co chwilę zrzucane skarpetki

no i sweterek do Disneyowskiego kompleciku... kurcze najchętniej kupiłabym wszystko :) jeszcze była taka cudna kamizelka ale mąż kazał wybrać tylko 2 rzeczy więc wybrałam a tak swoją drogą to Karolla pożycz męża hihi :)

no i zabaweczka na zbliżającą się półrocznicę :)

reklama
butyy moje i malego
p1060855rg3.jpg

p1060846nb6.jpg

łóżeczko
p1060851va4.jpg

myfa jak u was z walorami edukacyjnymi "szczeniaczka uczniaczka" u nas nie wzbudza on wielkiego entuzjazmu, no może piosenka o częściach ciała wywołuje radość ;), za to jak była u nas 2- letania kuzynka to nie mogła się od niego oderwać, poprostu ją zaczarował.

Myfcia Twoje butki super :) Hubercika butki także... u nas takie buty na razie nie zdają egzaminu... Misiek wszystko sobie z nóg ściąga.. oprócz tych nowych butków

Karola łowy bardzo udane widze. Ciuszki super :)
Misiu bucikoskarpertki super i ksiązka też (tez w koncu musze kupić. Magduśka a prezena zaje.... :)
Casia krzesełko jest super :)
Hubercik butki masz piekne, mamuni tez :)

My tez kupilismy butki, ale dwa ruchy i butków nie ma. Długie za kostke i takie na górze skarpetkowe, a na dole normalnie butki :(. Jeszcze Bartosz dziwnie sie na nie przygląda ::) jakby chcial powiedzieć zabieraj mi to coś ze stópek ! feeee

bardzoi mi się podobają butki Misia, gdzie takie upolować???

Myfa te buty są cudowne! wiesz widziałam takie w którymś ze sklepów, ale nie było mojego rozmiaru :( no piękne!

w sklepie na de...niemieckim khmmm na mnie tez Słonce nie bylo ale pojechalam do drugiego i byly na szczesvie :-)

reklama
No piękne zakupki poczyniłyście kochane ;)
Magduska gdzie kupiłaś te bajki? Ola ma takie same skerpeto- butki only różowe ale przegapiłam czas i są już za małe :( ani razu nie ubrane ech...
jutro jade na łowy bo Ola jakoś szybko rośnie i 3 pary spodni za małe grrr ...

Do góry