reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

oto mój płaszczyk:
plaszczyk.jpg

plaszczyk2.jpg

p%b3aszczyk.jpg

a to moje wyjściowe ubranko:
zakiet2.jpg

zakiet1.jpg

jak ubrałam ta krótką spódniczkę do marynareczki to Kuba się skrzywił i powiedział że nie pasuje bo jest za krótka, co Wy o tym myślicie?
spodniczka2.jpg

reklama
Misia plaszczyk super wraca moda w okresu 2 wojny światowej :-) podobny mialam nabyc na wiosne ale moje gabaryty wtedy jeszcze khmmmm wyjsciowy stroj super jak dla mnie spodniczka nie jest za krotka llaska z takimi nóżkami powinna je pokazywać :-)

Misia, plaszczyk bardzo fajny. Dlugosc moja. Wyjsciowy komplecik bardzo elegancki. Osobiscie podobasz mi sie w tej krociotkiej spodniczce. Mloda jestes, po cholere masz zakrywac nozki? A Kuba, to tak gada, zeby faceci sie nie ogladali za Toba:)

Mi się też płaszczyk podoba. Na wiosne moja mama kupiła sobiebardzo podobny i sama jej doradzałam. (Mama im starsza tym lepiej się ubiera i lepiej wgląda)
Wyjściowe ubranko bardzo eleganckie i z długą i krótką spódnicą- zależy po prostu od okazji.
Kurtka Marcelka super. Mój kolor- sama mam taką czerwoną :)

Misiu pieknie wygladasz,płaszczyk sliczny,kostium tez
a wersja z krótka spódniczka bardzo mi sie podoba,mąż pewnie z zazdrosci o Ciebie
powiedział ze nie pasuje

reklama
Zgadzam sie z dziewczynami ciuszki fiu fiu superowe, jak bym wyglądała tak jak Ty to bym tą miniówke nałozyła a co ;)
Wczoraj kupiłam Oli troszke ciuszków ale nie mam dziś siły ich obfotowac wiec jutro coś wkleje! Aha czy wasze dzieci noszą już
na spacerkach buciki bo jest juz dość zimno i wczoraj kupiliśmy małej adidaski rozm20 fajnie wygląda w nich jakby miała chodzić już ;)

Do góry