reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Misia plaszczyk super wraca moda w okresu 2 wojny światowej :-) podobny mialam nabyc na wiosne ale moje gabaryty wtedy jeszcze khmmmm wyjsciowy stroj super jak dla mnie spodniczka nie jest za krotka llaska z takimi nóżkami powinna je pokazywać :-)
casia1
Mamy lutowe'06 Zadomowiona(y)
Misia zakupy rewelka, najbardziej podobasz mi się w kostiumie, super odszyty ja na ciebie. Normalnie wyższa kadra zarządzająca
a to znalazłam na allegro dla wielbicielek Tygryska
http://www.allegro.pl/item124761051_super_tygrysek_z_kubusia_puchatka_od_1zl_bcm.html
a to znalazłam na allegro dla wielbicielek Tygryska
http://www.allegro.pl/item124761051_super_tygrysek_z_kubusia_puchatka_od_1zl_bcm.html
Aska K
Mama Marcelka:)
Misia, plaszczyk bardzo fajny. Dlugosc moja. Wyjsciowy komplecik bardzo elegancki. Osobiscie podobasz mi sie w tej krociotkiej spodniczce. Mloda jestes, po cholere masz zakrywac nozki? A Kuba, to tak gada, zeby faceci sie nie ogladali za Toba
Kachna321bum
Fanka BB :)
Mi się też płaszczyk podoba. Na wiosne moja mama kupiła sobiebardzo podobny i sama jej doradzałam. (Mama im starsza tym lepiej się ubiera i lepiej wgląda)
Wyjściowe ubranko bardzo eleganckie i z długą i krótką spódnicą- zależy po prostu od okazji.
Kurtka Marcelka super. Mój kolor- sama mam taką czerwoną
Wyjściowe ubranko bardzo eleganckie i z długą i krótką spódnicą- zależy po prostu od okazji.
Kurtka Marcelka super. Mój kolor- sama mam taką czerwoną
reklama
Zgadzam sie z dziewczynami ciuszki fiu fiu superowe, jak bym wyglądała tak jak Ty to bym tą miniówke nałozyła a co
Wczoraj kupiłam Oli troszke ciuszków ale nie mam dziś siły ich obfotowac wiec jutro coś wkleje! Aha czy wasze dzieci noszą już
na spacerkach buciki bo jest juz dość zimno i wczoraj kupiliśmy małej adidaski rozm20 fajnie wygląda w nich jakby miała chodzić już
Wczoraj kupiłam Oli troszke ciuszków ale nie mam dziś siły ich obfotowac wiec jutro coś wkleje! Aha czy wasze dzieci noszą już
na spacerkach buciki bo jest juz dość zimno i wczoraj kupiliśmy małej adidaski rozm20 fajnie wygląda w nich jakby miała chodzić już
Podziel się: