reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Olcia super fotelik. My też kupiliśmy (ale jeszcze nie dotarł), ale dla Matiego. Graco junior
junior4.gif

A my kupilismi maxi cosi piori xp, ale używany od znajomych, znajomych. Potem naczytałam się żeby lepiej używanych nie kupować i mam schizy, że on nie zapewni bezpieczeństwa Zuzi. Chodzę i ciągle go oglądam w poszukiwaniu wad

casia wyluzuj. Pewnie że producent woli, żeby uzywanych nie kupować. Jedynie fotelik, który bral udział w wypadku nie powinien byc używany. Ale jeśli to od znajomych to pewnie wiesz czy wypadkowy

reklama
Ja tez zgadzam się z dziewczętami, Casia wyluzuj. Ja mam fotelik od szwagierki, wiem ze nie wypadkowy i wszystko z nim ok. Producenci woleliby zeby foteliki wymieniac najlepiej co 3 miesiące ;)))) więcej kasy dla nich.

Karolla, no nie powiem fajny fotelik, ale zaszalałaś :))))

Matemuj też wygodnie będzie jęździć.

Do góry