reklama
A
*Anetka*
Gość
No nie zagladalam zbyt czesto a to dlatego, ze i moja ciaza byla nie najciekawsza (wiele miesiecy w szpitalu), no i nasz szkrabek urodzil sie niestety z dosc powaznym refluksem zoladka .Takze trzeba mu bylo poswiecac bardzo duzo czasu, uwazac zeby sie nie zadlawil, oj godziny spedzone przy powolnym jedzeniu, noszenie na prosto po jedzeniu, itd.Teraz jest juz duzo lepiej , bo maly juz moze sam posiedziec w krzeselku, ale refluks niestety jeszcze nie minal No ale jestesmy dobrej myslimisia_q pisze:hehe *Anetka* dawno już tutaj nie zaglądała ale jest już z nami od samego początku
Ale sie rozpisalam a to przeciez watek zakupowy ;D
Misia ciuszki sliczne. Ja tez czasem kupuje ubranka dla melego na ebay-u ;D
Jeszcze raz dziekujemy za mile komplementy 8)
Dawno na otwartym forum nie byłam ;D to i ja się pochwalę - kupiliśmy małemu wózek chicco ponex XS bo babcia z nim zostaje wiec 13kg a 5,8 to różnica ;D No i krzesełko fajowe zamówione - foty wrzucę potem bo aparat u siostry ;D
A i jeszcze parę duperelków do zabawy - wszystko z chrzcinowej kaski hehe.
Gratuluję zakupków.
A i jeszcze parę duperelków do zabawy - wszystko z chrzcinowej kaski hehe.
Gratuluję zakupków.
karola7
Fanka BB :)
Ewako takie zwykłe spodnie. (na wątku ze zdjątkami widac je troszeczkę)ewako pisze:dawaj foty karola
S
Szczęściara20
Gość
A ja akurat krzesełko huśtawki mam z głowy bo Oliwka dostała od mojej koleżanki z Norwegi nowiutkie prawie rzeczy bo Julka jej córka jest starsza o 7 miesięcy
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
fajny
Podziel się: