reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Super ciuszki Misia. Te moro są super. Wiktorek bedzie taki dorosły i kamizelka na rybki z tatą nawet sie znalazła ;)

Witam nową mamusie na lutówkach. Krzesełko super, dzieciaczke piękny, a ty wyglądasz jak starsza siostra :)

No Misia, ale się Wiktorek obkupił; superow butki.

A ja dziarsko walczę na allegro o śpiworek z futerkiem do wózka dla Pauliny. Z jednego zrezygnowałam, bo dziś kończyła się aukcja i mam nadzieję że o ten śpiworek do jutra nikt mnie nie przelicytuje zbytnio (bo jutro koniec aukcji).

Misia fajne zakupki :)))

Jak się tak napatrzę na te ciuszki co kupujecie, to potem siedze na allegro i wertuje aukcje... do momentu aż nie przypomnę sobie ze krucho z kasą :(((, albo dopuki Adam nie zauważy i mnie nie powstrzyma :((

Misia, ciuszki super! Prosimy o zdjęcia ciuszków na modelu ;D
Dziusia, ja też przeglądam allegro, zachwycam sie ciuszkami a potem Tomek pyta: a po co skoro mamy tyle ciuchów? No i ma rację, w sumie nie musimy kupować bo mamy mnóstwo ciuszków pożyczonych albo podarowanych. I dobrze, bo też z kaska nie wesoło.

reklama
Do góry