reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Myyyyffaaa... :o :o :o Nic nie za krótko. Nic a nic :).

Ululałam. Nie spała o tak wczesnej porze od dwóch miesięcy, moze dlatego, ze miała pełno wrażeń, bo przy okazji wizyty w pracy była w wielkim sklepie pełnym zabawków i ciuchów i jedzenia. Matka kupiła smoczki, bo się gdzies Nuk nocny zawieruszył, a innego nie chce tknąć, rajstopki, bo nosimy nadal rozmiar 56/62 i nie sposób go u nas na dzielni dostać i czapkę kolejarkę z daszkiem i drugą letnią, nieco głupkowata ale przewiewną. Wybór był taki, ze zwariowałam, niestety, rozmiary na nieco większe kapuchy niż nasza i trzeba się zadowolic tym co się na oczy nie zsuwa :laugh:.

I naciągnęła mię na zabawkę, podpuszczalska jedna. Nie wiem co ją w nim tak urzekło, chyba to rozbiegane spojrzenie ;D. Albo soczyste dźwięki, jakie wydaje. Policzę jej to a'konto Dnia Dziecka ;D :D
sa4000233nb.jpg

reklama
Magda_S coś mi sie zdaje że to Ty namówiłaś mała na te zabawke a teraz wszystko na dziecko zganiasz ;D

Myfa, wyglądasz cudownie, po prostu brak słow ::)
Karolla ja też mam kompleks nóg i ostatnio kupuję tylko długie kiece, co mojego starego do pasji doprowadza :)

Olcia ja preferuje spodnie ;) ostatnio kupiłam krótkie spodenki obiecałam że założe jak sie spiekę na machoń - ciemny wyszczupla ;D

Wy glupolki...cos mi sie wydaje, ze przesadzacie....:) ale ja tez nie lubuje swych pilkarskich nozek, a nosze spodniczki, takie do polowy lydki, wtedy jakos to wyglada...a spodenki latem tez nosze...mam w nosie, ze nie wygladam jak modelka:)
Nie narzekac tylko zakladac porcieta:)
A opalenizna sie przyda, to fakt:)

reklama
dzięki kobitki ech pewnie tak poojde moze ksiadz mnie nie wygoni.....
poza tym nie wiem co chcesz karolla od swoich nog?????? jak dla mnie sa super widzialam na zdjeciach....a
Asia pilkarskie nozki sa super takie jedrne :-*

Do góry