reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Myfcia, wymiatasz nozkami :-)
Ja swoje tyz probuje przywrocic do formy :-)
Blon, 12 sierpnia :-) W poniedzialek ide zaklepac jeszcze chrzciny na ten sam dzien :-)
A krawcowa nie byla ;-( (nie mogla, bo z daleka, a chciala dwie pieczenie na jednym ogniu, a tamta druga pieczen niestety jej nie wypalila) :-)

reklama
remeny pisze:
Karola, może ten sklep ma filię w Krakowie? Chętnie bym się przeszła :)

Remeny obawiam sie, że nie bo na metce napisane, że importer z Lublina. Ale na wszelki wypadek sklep zwie się tak : Z*I*P*

A co do spódnic to ja takowe posiadam w ilośxiach śladowych (3 - wliczając garsonkę zakupioną na chrzest) A w lecie tylko długie spodnie :p

A oto nasz prezent na Dzien Dziecka. Moze Marcel jest na to jeszcze za maly, ale zwierzaczki go bardzo zainetresowaly...zwlaszcza krowa:)
Wszystkie elementy sa w miare duze, wiec nie grozi polknieciem ani wsadzeniem czegos do noska.

15he.jpg

20dh1.jpg

Bardzo ładna zabawka, Marcel na pewno się nie znudzi :)

i ja dzisiaj też zakupki zaliczyłam, trochę mam lepszy humor, oto moje zdobycze:
spodenki, okulary i kostium na chrzest... doradźcie mi dziewczyny, czy ja mogę kabaretki założyć do tego stroju czy nie? pasuje to? bo u mnie w rodzince podzielone zdania...

no no Misia :) ślicznie wyglądasz... spodnie mi się bardzo podobają!!! I ja tak jak Olcia... jasne kabaretki

reklama
Do góry