reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Kira wiesz juz jaka kiece chcesz miec? jejku ale Ci fajnie mi przygotowania do slubu bardzo sie podobaly :-)

reklama
Myfa, tak wlasciwie to wiem... ale krawcowa ma przywiezc katalogi i mamy razem jechac do hurtowni z materialami i moze mi sie cos jeszcze odwidziec.

A u mnie przygotowania jakos tak strasznie spokojnie i bez emocji wlasciwie. Pewnie dlatego, ze u nas ten slub juz niewiele zmieni. I tak od 3,5 roku zyjemy jak malzenstwo :-) (tzn. mieszkamy razem itp.)... no i najwiecej uwagi poswiecam malej, wiec na reszte malo czsu zostaje.
A kiecka bedzie raczej prosta. gorset+ spodnica (dluuuga i chyba waska) + zakiecik+ spodnie :-) (bo jakies 4 godzinki po slubie sa chrzciny i wtedy bede w spodniach zamiast tej chyba raczej niewygodnej kiecy) :-)
A kolor albo w turkusach jakich jasniutkich, albo pudrowy roz z jakimis ciemniejszymi dodatkami. I wlosy intensywnie zapuszczam, bo nie chce koka. Zostana sobie chyba rozpuszczone :-)

Ale, ze jeszcze duzo czasu, wiec moze mi sie 10 rzy odwidziec :-)

Ale na knajpke wplacilismy dzisiaj zaliczke :-)

W końcu postawiłaś na nieduży obcasik - śliczne i wyglądają na wygodne to jest ważne przy tańczonych imprezach!

no rzeczywiscie buciki sliczne

kira to u ciebie jak i umnie 7aliczki juz powplacane a kiedy macie ten slub dalej 12 sierpnia ???

reklama
Do góry