reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Kira wiesz juz jaka kiece chcesz miec? jejku ale Ci fajnie mi przygotowania do slubu bardzo sie podobaly :-)

reklama
Myfa, tak wlasciwie to wiem... ale krawcowa ma przywiezc katalogi i mamy razem jechac do hurtowni z materialami i moze mi sie cos jeszcze odwidziec.

A u mnie przygotowania jakos tak strasznie spokojnie i bez emocji wlasciwie. Pewnie dlatego, ze u nas ten slub juz niewiele zmieni. I tak od 3,5 roku zyjemy jak malzenstwo :-) (tzn. mieszkamy razem itp.)... no i najwiecej uwagi poswiecam malej, wiec na reszte malo czsu zostaje.
A kiecka bedzie raczej prosta. gorset+ spodnica (dluuuga i chyba waska) + zakiecik+ spodnie :-) (bo jakies 4 godzinki po slubie sa chrzciny i wtedy bede w spodniach zamiast tej chyba raczej niewygodnej kiecy) :-)
A kolor albo w turkusach jakich jasniutkich, albo pudrowy roz z jakimis ciemniejszymi dodatkami. I wlosy intensywnie zapuszczam, bo nie chce koka. Zostana sobie chyba rozpuszczone :-)

Ale, ze jeszcze duzo czasu, wiec moze mi sie 10 rzy odwidziec :-)

Ale na knajpke wplacilismy dzisiaj zaliczke :-)

W końcu postawiłaś na nieduży obcasik - śliczne i wyglądają na wygodne to jest ważne przy tańczonych imprezach!

no rzeczywiscie buciki sliczne

kira to u ciebie jak i umnie 7aliczki juz powplacane a kiedy macie ten slub dalej 12 sierpnia ???

reklama
Do góry