reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Misia slicznie wygladasz a kabaretki najlepiej bezowe...
buziaki
ale laska z Ciebie Wiktora chyba bocian podzucil ;-)

Misia, :o szok
Ja spędziłam Dzień Matki na Wielkich Zakupach, z których wróciłam z dwoma bodzikami i piłeczka dla Irenki. A miałam kupić kiecke na lipcowe wesele siostry. Znalazłam jedną śliczną, białą w kwiaty, wiązaną na szyi, z odkrytymi pleckami, leżała idealnie. Miodzio. Kosztowała tyle co pół miesiąca oglądania szkielek, a do tego jeszcze żakiet, buty... No cóż, będę szukać dalej. Buuu.

Fajny kostiumik Misia, kabaretki pasuja, tak mysle bo tez jakos ich nigdy nie nosilam. jak tylko robi sie cieplo wyskakuje z rajstopow i heja na gole girki:)

Popieram Madzie, kilogramiki w cycusiach chyba, ale bardzo Ci z nimi do twarzy:)

ja tez wczoraj zaliczylam megazakupki :-)
zestaw dla Emisia: kubek-niekapek, miseczka i sztucce, jakies zabaweczki z miekkiej gumki (bo sie wali wszystkim po glowie), bluzeczka ;-) i balsam do cialka, bo na plamy po oliwce juz patrzec nie moge
A dla siebie: dwie pary spodni :-), bluzeczka na lato, koszula i koszulka na ramiaczkach :-)
I ze wszystkimi zakupami zmiescilam sie w 100 zl., co cieszy mnie najbardziej :-)

A Misi komplecik superowy ;-) Ja tez obstaje za jasnymi kabaretkami, ewentualnie w kolorze bluzeczki, jesli bedzie jakis inny :-)

Miśka pieknie wygladasz rany ::) ::) i kabaretki jak najbardziej nie bedzie tak standardowo ja uwielbiam kabaretki I sama mam je w różnych kolorach!

Ja dziś też po zakupkach...kupiłam spódnicę na chrzciny, jeszcze jakąś bluzkę muszę dokupić i żakiecik ale już dziś nie miałam siły... bo mi ciężko coś na górę dla siebie znaleźć.
Powiedzcie czy te buty będą pasować?? Też dziś je kupiłam ale nie koniecznie do tej spódnicy!! A i jaki kolor bluzki najlepiej do tej spódnicy??

reklama
ciuszki fajne, lato sę zbliża wielkimi krokami, a na lato najlepsze jasne kolorki :D He i kto to mówi! ja mam wszystko czerwone i czarne :p
Buuu a ja muszę jechać na zakupy po prezenty na dzień dziecka dla Piotrka bratanków, prezent dla jego brata, prezent dla teściowej, i sama nie wiem kiedy :( Jutro mam całą trójkę kochanych potworków do pilnowania.
Prezenty mojego dzicia pokażę jutro- babcia poszalała :)

Do góry