reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
kacha dzieki...przynajmniej to mi zostalo normalne hmmm jak z przed ciazy pomijajac celulit na udach ech....
blee
nie wiem czy do kosciola nie zakrotko...moze mnie nie wywali kapelan buhahah

To sobie wlasnie Myfka pomyslalam patrzac na Ciebie, czy czasem ksiadz zawalu nie dostanie:)
Jedna i druga kreacja ponetna:) Ja zawsze lubilam zestawienia czern-biel:) wiec mi sie podoba. Tamta tez. Wybor nalezy do Ciebie:)
aaa, nogi extra!

za krotko...ech wkoncu pojde w dzinsach...proznosc gora chyba u mnie ide sprzatac

Myfa jak się ma takie nogi to za krótko nigdy nie jest. super mama z ciebie

A my dzisiaj byliśmy na zakupach w sklepie z modą włoską - wyprzedaż, wszystko po 10 zł :o no i wydaliśmy ekhm szkoda gadać ile. Ale Mati ma spodni na pół roku i Idze kupiliśmy kombinezon na zimę (tyż za dychę ;D ). Tylko dla mamusi nic nie było :(

Myfcia, wcale nie za krótko, w sam raz dla taaakich nóg :) (zazdroszczę, bo ja, ekhm... trochę krzywe mam :) )
Karola, może ten sklep ma filię w Krakowie? Chętnie bym się przeszła :)

reklama
Do góry