reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

reklama
kupilam platki fitnes do mleka na sniadanie je jem z 1,5% mlekiem i na kolacje obiad za to sporawy :-) zobaczymy czy uda mi sie byc konsekwentna....

Też bym tak chciała - tylko to mleko ::) Zaczęłam testować nabiał a tu ta ospa i teraz chyba powinnam przestać bo nie będę wiedziała z czego te kropy. A za ciebie trzymam kciuki

tak mamusia plakala dzisiaj rano,ze nie ma co na siebie wlozyc,ze wkoncu poszla do sklepu i kupila sobie dwie tuniki coby tylko oponki nie bylo widac
rozowa
dsck00618ix.jpg

tak wyglada na mnie
dsck00586rm.jpg

taki haft
dsck00591sk.jpg

body
dsck00667kc.jpg

skarpeteczki
dsck00655sg.jpg

a zeby maurice nie byl smutny to tez dostal koszulke i okulary sloneczne
dsck00696zr.jpg

dsck00700gd.jpg

tatus tez dostal taka sama koszulke co synek ale ma juz ja na sobie

kacha107 pisze:
misia a to specjalny basenik dla dzieci jest?

chyba tak :) zdam dokładną relację z zajęć w środę, idę razem z mężem. Zajęcia prowadzi instruktorka pływania dla niemowląt, w grupie około 5 dzieci :)

Myfa i Blond
poszalałyście, gustownie i wiosennie :)

Blond, ale zaszalałaż. Ja wczoraj bylam na szmatach bo chcialam Matiemu kupic kurtkę na wieś. Żeby się dziecko, mam, babcia itd nie stresowali, że sie pobrudzi/porwie czy jeszcze co innego. No i sie udało za całe 4 zł ;D . No i Iga dostała piękniste spodenki na lato za 2 zł. Wyglądają, jakby były zupelnie nie używane - chyba się do szmat przekonam :laugh:
A zdjatka będą po łikendzie jak małża ze wsi wróci z Matim i aparatem

no prosze to czekamy na fotki karola ja tam nic przeciw szmatom nie mam ,ale tutaj nie ma tak jak w polsce a pamioetam ,ze kolezanki zawsze cos ladnego tam wynalazly

reklama
Do góry