reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

Madzia no właśnie to jest to:
102494223

słuchajcie bo ja nie mam maty i albo mata albo to... a wydaje mi się że to starczy na dłużej niż mata...

reklama
Ja też takie cuś mam, ale jeszcze stoi w piwniczce bo mieszkaniu ciasno. Żaba się jeszcze nie bawiła, za to bawił sie tatuś i pierwsze wrażenie było takie, że strasznie głosno to wrzeszczy... Może Karolla ma inne odczucia...

u mnie sprawdza sie 100% mata i palak tez zreszta maly jest na etapie brania wszytskiego do buzi wiec nawet pieluszka tetrowa potrafi sie bawic albo kocykiem a dzsiaj w pracy u tatusia najbardziej spodobl mu sie hełm hmmm dobrze ze broni nie pokazalam maluchowi ;-)

No to sobie pogadałyśmy z Misią na gg ;D

A co do głośności "rozkraki" to jest tam możliwość ustawiena ciszej/głośniej!
Ja dzisiaj byłam na zakupkach i kupiłam sobie jeansy i lekka katanę na wiosnę/lato jak bede miec jutro czas to wkleje fotki ;D

reklama
Do góry