reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

reklama
Myfcia na tym basenie z dzieckiem to chyba zbytnio się nie napływasz i tak więc chyba umiejętność nie jest potrzebna :)

Myfa bluzka cudo, a na basen dla dzidziusiów mozesz iść bo twoje umiejętności nie będą potrzebne - będziesz robić jako tragarz Hubcia.

Karola racje masz tylko jak sie poslizgne to zamiast malego mnie bedzie trzeba ratowac ;)

misia_q pisze:
Karolla spokojnie kupisz w każdym supermarkecie, my już mamy te kąpieluszki, a na basen już jesteśmy zapisani i zaczynamy w przyszłą środę :) nasze kosztowały 22 złote "huggies little swimmers" rozmiar S (7-12 kg) 12 sztuk w opakowaniu
dzięki Misia jutro bede w CH to poszukam właśnie S są potrzebne bo to najmniejszy rozmiar fajnie wyglądają ;D a w tle widze u ciebie BB ;)

Dzięki Magda_S za info ;)

Myfa ale ty szczypiorek jesteś nóżki chudziutkie ;) a bluzeczka cudna fajna do karmienia!

reklama
Karolla do szczypiorka brakuje mi 10 kilosow....wystarczy mi 5 zgubic....od dzsiiaj jestem na diecie platkowej ;-)

Do góry