reklama
blond
mama dwoch urwiskow
Madzia_S pisze:Piękne zakupy, uwielbiam tuniki (a oponka to niby gdzie ?). I chłopaki się przy okazji na mistrzostwa przygotowały...
oponka pod tunika kochanie dobrze ukryta
ale momo to dzieki kochane
Ale sie Blond obkupiłaś i rodzinkę przy okazji
Ja kupiłam dziś majteczki Huggisa do pływania ;D może sie jutro wybierzemy na basenik ;D
Dziś pojechałam sobie cosik kupic to wrociłam z siatką ciuchów dla Olci, body, kapelusik, bluzeczki, skarpetki i chustka na łepek na lato
sobie jedynie pidżame ze snoopym i nowe gatki kupiłam ;D
Ja kupiłam dziś majteczki Huggisa do pływania ;D może sie jutro wybierzemy na basenik ;D
Dziś pojechałam sobie cosik kupic to wrociłam z siatką ciuchów dla Olci, body, kapelusik, bluzeczki, skarpetki i chustka na łepek na lato
sobie jedynie pidżame ze snoopym i nowe gatki kupiłam ;D
ja tez mam stojak tylko troche inny, ale przyznam ze jeszce go nie używalam. Jak na razie albo mata, albo pałąk Tiny Love i tak na zmiane. Choc najbardziej się spodobał dziecku konik z chicco od trzech dni jest najpiekniejszy i nawet próbuje go już chwytać ;D ;D ;D
blond
mama dwoch urwiskow
misia q ja ja tez mam ale zobacze dopiero w sobote jak u babci bedziemy , a olcia juz sie nia bawi zapytaj karolli
karolla a przepraszam gdzie fotki
w h&m maja juz koszulki i spodenki reprezentacji pilkarskich
karolla a przepraszam gdzie fotki
w h&m maja juz koszulki i spodenki reprezentacji pilkarskich
misia_q ten stojak wyglada super, ja tez przymierzam sie do zakupu czegos podobnego, ale podobnie jak Ty sie zastanawiam. Na razie to widze, ze Teo najchetniej przyglada sie "zwyklym" przedmiotom, zabawki go srednio kreca, ale lampa w kuchni i klimatyzator o tak, z nimi to potrafi dlugo gadac . No i jeszcze niedawno odkryty kanal przeze mnie: Baby tv,tam tez ma kilka ulubionych dziwolagow.
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Rybka, jak wygląda rozkraka? Bo właśnie chcialabym coś takiego na czym mozna powiesić zabawki, bo pałąk fotelika jakby za blisko.
Podziel się: