reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

reklama
Ale sie Blond obkupiłaś i rodzinkę przy okazji ;)

Ja kupiłam dziś majteczki Huggisa do pływania ;D może sie jutro wybierzemy na basenik ;D

Dziś pojechałam sobie cosik kupic to wrociłam z siatką ciuchów dla Olci, body, kapelusik, bluzeczki, skarpetki i chustka na łepek na lato
sobie jedynie pidżame ze snoopym i nowe gatki kupiłam ;D

mam pytanie do Was czy któraś już kupiła taką zabawkę?

102494223

ja się waham, przyznam szczerze że trochę droga ale myślę że Młody by się miał czym zająć a ja bym miała troszkę czasu dla siebie...

ja tez mam stojak tylko troche inny, ale przyznam ze jeszce go nie używalam. Jak na razie albo mata, albo pałąk Tiny Love i tak na zmiane. Choc najbardziej się spodobał dziecku konik z chicco od trzech dni jest najpiekniejszy i nawet próbuje go już chwytać ;D ;D ;D

misia q ja ja tez mam ale zobacze dopiero w sobote jak u babci bedziemy , a olcia juz sie nia bawi zapytaj karolli

karolla a przepraszam gdzie fotki

w h&m maja juz koszulki i spodenki reprezentacji pilkarskich

misia_q ten stojak wyglada super, ja tez przymierzam sie do zakupu czegos podobnego, ale podobnie jak Ty sie zastanawiam. Na razie to widze, ze Teo najchetniej przyglada sie "zwyklym" przedmiotom, zabawki go srednio kreca, ale lampa w kuchni i klimatyzator o tak, z nimi to potrafi dlugo gadac . No i jeszcze niedawno odkryty kanal przeze mnie: Baby tv,tam tez ma kilka ulubionych dziwolagow.

JA JUŻ OD MIESIACA UZYWAM "ROZKRAKI" PRZYSTAWIAM JĄ DO FOTELIKA SAMOCHODOWEGO - GORĄCO POLECAM TO LEPSZE NIŻ MATA EDUKACYJNA PRZYNAJMNIEJ U MNIE TO SIĘ LEPIEJ SPRAWDZA ;D

reklama
Do góry