reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

dobre dobre aja mam nadzieje ,ze ty sie na mnie nie gniewasz , ze ja tak malpuje po tobie najpierw ten muzyczny ocean teraz to sorry ale mnie inspirujesz troszke

reklama
no to juz mnie uspokoilas ,bo zaczelam sie martwic az tak glupio , ale ty masz takie fajne pomysly i zawsze cos fajnego wynajdziesz na allegro

szukam właśnie pieluszek do pływania wiem że Huggisy są z serii Little Swimmers hmm tylko lipa na allegro nie ma poszukam w sklepach
chciałabym z małą wybrac sie na basenik ;)
dziewczyny z 3 miasta widziałyście gdzieś takie pieluchy ??

Karolla normalnie są w super-hiper. Tylko nie wiem czy juz teraz bo to jeszcze nie sezon niby.

Karolla a nie ma u was tych z pampersa   jak bys chciala to ja bym ci tutaj mogla kupic i za tydzien wyslac ,bo i tak bedziemy w polsce i moge ci wyslac od mamy

a wogole to trzeba je ja ich z mauricem nie mialam,ale moze warto o tym pomyslec  daj znac czy ci kupic jutro ci moge napisac ile u nas one kosztuja bo i tak musze na miasto

Karolla spokojnie kupisz w każdym supermarkecie, my już mamy te kąpieluszki, a na basen już jesteśmy zapisani i zaczynamy w przyszłą środę :) nasze kosztowały 22 złote "huggies little swimmers" rozmiar S (7-12 kg) 12 sztuk w opakowaniu

ale fajniusio ze na basenik idziecie kurde ja plywac nie umiem...wiec odpada :-(
a to moja bluzka nowa ech....a co chwale sie

my.php

reklama
Do góry