reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

dobre dobre aja mam nadzieje ,ze ty sie na mnie nie gniewasz , ze ja tak malpuje po tobie najpierw ten muzyczny ocean teraz to sorry ale mnie inspirujesz troszke

reklama
no to juz mnie uspokoilas ,bo zaczelam sie martwic az tak glupio , ale ty masz takie fajne pomysly i zawsze cos fajnego wynajdziesz na allegro

szukam właśnie pieluszek do pływania wiem że Huggisy są z serii Little Swimmers hmm tylko lipa na allegro nie ma poszukam w sklepach
chciałabym z małą wybrac sie na basenik ;)
dziewczyny z 3 miasta widziałyście gdzieś takie pieluchy ??

Karolla normalnie są w super-hiper. Tylko nie wiem czy juz teraz bo to jeszcze nie sezon niby.

Karolla a nie ma u was tych z pampersa   jak bys chciala to ja bym ci tutaj mogla kupic i za tydzien wyslac ,bo i tak bedziemy w polsce i moge ci wyslac od mamy

a wogole to trzeba je ja ich z mauricem nie mialam,ale moze warto o tym pomyslec  daj znac czy ci kupic jutro ci moge napisac ile u nas one kosztuja bo i tak musze na miasto

Karolla spokojnie kupisz w każdym supermarkecie, my już mamy te kąpieluszki, a na basen już jesteśmy zapisani i zaczynamy w przyszłą środę :) nasze kosztowały 22 złote "huggies little swimmers" rozmiar S (7-12 kg) 12 sztuk w opakowaniu

ale fajniusio ze na basenik idziecie kurde ja plywac nie umiem...wiec odpada :-(
a to moja bluzka nowa ech....a co chwale sie

my.php

reklama
Do góry