reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

Kachna321bum pisze:
karola7 pisze:
Chciałam wam polecić wkładki laktacyjne z rosmana. Taniocha bo 5,99 za 30 sztuk a nawet dobrej jakości. Troszke podobne do canpola ale jak dla mnie lepsze - bardziej miekkie.
No to ja na pewno wypróbuję, bo u mnie tego idzie duuużo, jak Jaś je to z drugiej strony bym z pół butelki nazbierała :p Ja kupuję wkładki bella, ale one 13 zeta kosztują za 30 szt. Johnsona są kiepskie, bo są grube, małe a na dodatek mają coś w środku co zamienia w żel to co ze mnie wycieknie i to jest takie hmmm... No obrzydliwe, sama świadomość gluta w staniku :D
A z tymi bella to śmieszna akcja, jak je kupuję, za każdym razem takie same ( to samo pudełko) to za każdym razem są inne. Jedne z płaskie, drugie wklęsłe na środku a trzecie z folią z tyłu ???

jak dotąd wkładki bella u mnie przeciekają i jedynie johnsona są w stanie udźwignąć ciężar potoku mojego mleka... ostatnio zainwestowałam w NUKa i są jakieś dziwne, marszczą się i chyba wrócę do johnsona... no ale jeszcze zatestuję na tych rosmanowskich bo cena zachecaja :D

reklama
co do wkladek mnie Nuk tez nie przekonal, u mnie najepiej sprawdza sie chicco, co lepsze jest tansze od Nuka, a najlepsze to byly Lansinoh, ale niestety drogie, raz mi sie udalo kupic na jakiejs promocji w necie, a teraz znowu sa drogie.

Kachna321bum pisze:
A z tymi bella to śmieszna akcja, jak je kupuję, za każdym razem takie same ( to samo pudełko) to za każdym razem są inne. Jedne z płaskie, drugie wklęsłe na środku a trzecie z folią z tyłu ???
O widzisz Kachna. Ja zazwyczaj kupuje je w realu i były zawsze takie same. A kiedyś małża kupiła mi w tesco i były z folią (co mi sie bardzo nie podoba).

a ja znowu nie musze używac wkładek chyba zatyczki sie wzmocniły bo mleczko praktycznie nie cieknie ;)

karolla to przynajmniej zaoszczedzisz
A TO MOJ DZISIEJSZY ZAKUP MAXI TAXI Z FIRMY MAXI COSI
dsck00428vg.jpg

I TAK Z FOTELIKIEM

Fajny wózeczek ile ty już masz bryk Blond z tego co pamietam to kilka ;) ja przymierzam się do końca maja zmienic gondole na spacerówke
bo mała już w ogóle leżeć nie chce i jest ryk wiec ją wożę w maxi cosi!

nie nie to nie tak ten pierwszy czerwony to przeciez sprezyna poszla i musialam wyslac do polski do reklamacji, aten brazowy to kupilam ,bo jak tamten wyslalam do polski to nie mialam zadnego (ale jak teraz ten czerwony odbiore to ten brazowy sprzedam.)a ten to jest dobry bo moge maxi cosi zamontowac a potemmam spacerowke i jak trzeba gdzies autem jechac to nie musze tego duzego wozka brac tylko ten bo jest malutki jak sie zlozy
dsck00475jw.jpg

ja juz dzisiaj emilke pierwszy raz wozilam bez gondolki ,bo normalnie mojemu dziecku jest za goraco
aneta998 pisze:
Blondi swietny wózeczek i Emilce chyba w nim wygodnie lezy taka zadowolona

tak aneta ta spacerowka jest super wygodna i przedewszystkimsuper mieciutka tapicerka takze tego zakupu nie bede chyba zalowala
dsck00417bz.jpg

naprawde super z tym fotelikiem tym zainspirowala mnie karolla olci fura
dsck00444cm.jpg

reklama
No ja do swojego mutsy też fotelik maxi cosi zakładam to jest mega wygodne! Ludzie tylko patrzą dziwnie i mówią że mam mały wózek ;D

Do góry