Kachna321bum pisze:No to ja na pewno wypróbuję, bo u mnie tego idzie duuużo, jak Jaś je to z drugiej strony bym z pół butelki nazbierała Ja kupuję wkładki bella, ale one 13 zeta kosztują za 30 szt. Johnsona są kiepskie, bo są grube, małe a na dodatek mają coś w środku co zamienia w żel to co ze mnie wycieknie i to jest takie hmmm... No obrzydliwe, sama świadomość gluta w stanikukarola7 pisze:Chciałam wam polecić wkładki laktacyjne z rosmana. Taniocha bo 5,99 za 30 sztuk a nawet dobrej jakości. Troszke podobne do canpola ale jak dla mnie lepsze - bardziej miekkie.
A z tymi bella to śmieszna akcja, jak je kupuję, za każdym razem takie same ( to samo pudełko) to za każdym razem są inne. Jedne z płaskie, drugie wklęsłe na środku a trzecie z folią z tyłu ???
jak dotąd wkładki bella u mnie przeciekają i jedynie johnsona są w stanie udźwignąć ciężar potoku mojego mleka... ostatnio zainwestowałam w NUKa i są jakieś dziwne, marszczą się i chyba wrócę do johnsona... no ale jeszcze zatestuję na tych rosmanowskich bo cena zachecaja