reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Za zagrywki poniżej pasa spuszczamy manto...
bum9ef.gif
>:D

Chciałam wam polecić wkładki laktacyjne z rosmana. Taniocha bo 5,99 za 30 sztuk a nawet dobrej jakości. Troszke podobne do canpola ale jak dla mnie lepsze - bardziej miekkie.

No i mam jeszcze prośbę. Dostaliśmy w prezencie dla Igi coś co nie wiem do czego służy. :-[ Wymiar troszkę jak na większe prześcieradło do łóżeczka, dośc cienkie, więc chyba nie kołdra. Góra dość ozdobna, a spód taki dziwny. Gdyby któraś miała pomysł co to może być.

Moje pomysły są takie:

a) Prześcieradełko na materacyk, z którego ktoś wspaniałomyślnie wyciągnął gumkę, albo jej tam w ogole nie było,
b) Narzuta na bardzo małe łóżeczko,
c) Mata piknikowa,
d) Pokrowiec na deskę do prasowania.

Nic mi więcej do głowy nie przychodzi. Ale proponuję przeprowadzenie ankiety na forum ;D.

karola7 pisze:
Chciałam wam polecić wkładki laktacyjne z rosmana.  Taniocha bo 5,99 za 30 sztuk a nawet dobrej jakości.  Troszke podobne do canpola ale jak dla mnie lepsze - bardziej miekkie.
No to ja na pewno wypróbuję, bo u mnie tego idzie duuużo, jak Jaś je to z drugiej strony bym z pół butelki nazbierała :p Ja kupuję wkładki bella, ale one 13 zeta kosztują za 30 szt. Johnsona są kiepskie, bo są grube, małe a na dodatek mają coś w środku co zamienia w żel to co ze mnie wycieknie i to jest takie hmmm... No obrzydliwe, sama świadomość gluta w staniku :D
A z tymi bella to śmieszna akcja, jak je kupuję, za każdym razem takie same ( to samo pudełko) to za każdym razem są inne. Jedne z płaskie, drugie wklęsłe na środku a trzecie z folią z tyłu ???

reklama
Do góry