reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

Magduska pisze:
Byliśmy dziś z Misiem u moich rodziców i mama wyszukała dla mnie całą stertę książeczek z serii "Poczytaj mi mamo". Wtaszczyłam to wszystko do domu i dziś zaczynam Misiowi czytać :). Wcześniej dostałam księgę bajek i baśni ale jakieś lewe są...nie podobają mi się...jakieś skróty czy coś.

My czytamy "baśnie dalekiego wchodu" fajne są. I mi się podobają i Jasiowi.
Jaś gadał i gadał do ojca, ale chyba skumał, że ojciec śpi i od paru minut go nie słyszę, chyba dał za wygraną i poszedł spać. Właśnie skończyłam kolację i chyba pójdę w jego ślady, bo mamy w domu dodatkową dwójkę dzieci i od rana rozpieszczanie :D :D :D

reklama
sliczne ciuszki....moj ma od wuja komplecik tegoroczny reprezentacji Angielskiej pozniej wkleje zdjecie ....chcial nawet nazwisko strzelic na niej Hubcia ale czas naglil ...4 czerwca znow przylatuje zobaczymy co tym razem wymysli ...

Oj Madzia miło miło ;)

Magduska to ma być chyba w każdym H&M ale na pewno bedzie na matarnii bo tam o tym słyszał !

Hmmm...mnie 22 mężczyzn latających bez sensu za skórzanym workiem nie interesowało nigdy, ale po obejrzeniu powyższych zdjęć zdecydowałam kupić szalik i zostać zagorzałym kibicem ;D :D ;D. Wiktor- ajlawiu do bólu ... ;D :D :laugh: :-* :-* :-*

::) WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR mniam mniam, ze tak pomlaskam nieprzyzwoicie... ;)

reklama
Do góry