reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

reklama
Jako że mam od dziś dostęp do netu wklejam fotki rzeczy kupionych przez meżusia dla Olci!

Za tydz jedzie do H&M bo kobieta mówiła mu że bedzie kolekcja na MŚ2006 w kolorach różnych reprezentacji ;D mówiłam
by biało-czerwonych nie kupował bo sie szybko przetermunują ;) lepiej canarinios ;D tatus bedzie meczyki oglądał z córusią ;)

Karolla w którym H&M?? w Matarni czy we wrzeszczu? No to ja na bank kupuję strój mojemu przyszłemu piłkarzowi :)

Misia :) a pokaż. Kurcze nie mogę doczekać się lata, mam tyle ciuchów dla Misia, że nie wiem czy zdąże mu to wsystko założyć hihi. Gorzej jak lata nie będzie :) ::)

Byliśmy dziś z Misiem u moich rodziców i mama wyszukała dla mnie całą stertę książeczek z serii "Poczytaj mi mamo". Wtaszczyłam to wszystko do domu i dziś zaczynam Misiowi czytać :). Wcześniej dostałam księgę bajek i baśni ale jakieś lewe są...nie podobają mi się...jakieś skróty czy coś.

reklama
Karolla no to tatuś zaszalał.. mój też coś ze Szwecji ciągnie dla Misia :). Jutro będę mieć aparat to zrobię fotki tego fraka na chrzciny :)

Do góry