reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

Misia super zakupki a ty laska że hoho ;D
Madzia Marysia ślicznie wygląda a i my już kilka dni temu powiedzieliśmy ciepłym ubrankom papa ;D

Kupiłam dzisiaj krem chroniący przed słońcem z dużym filtrem penatenu. Chciałam kupić nivea bo tych kosmetyków używam ale nigdzie nie było no ale ten też ok ;D
A i jeszcze pampersy jumbo pack 4 bo trójki jeszcze ze 2 tygodnie i będą ciasnawe ;D więc wykończę to co mam i biorę się za 4 chociaż więcej w paczce jest 3 bo 90 a 4 jest 76 a cena taka sama niestety ;D

reklama
dobe Magduska, dobre!!!

I mi tez sie podobaja bardzo Misiu twe botki i cala reszta oczywiscie tez.
I kurteczka Marysi takze. My kombinezon juz dawno rzucilismy w kat ;D

Buahhahaa Magduska dobre :) Nie pękła ino była obluzowana (czyt na jednym kołku) i istniało ryzyko, ze przy kolejnym siadaniu przytrzasne sobie tyłek (znaczy te fołdy na udach pod posladkiem ;)).Trauma z dziecinstwa (w przedszkolu notorycznie sie tak działo, bo klapa była za luźna), wiec wolałam wymienić :)

jedyne 66 zł  :mad: i proszzzzzz jak sliczniutko :)

wrfhj5.jpg

reklama
Do góry