reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

haha, ciuszki w ciuchlandzie rulez! przeciez i tak założy to parę razy a potem wieksze trzeba kupować. Sama lubię kupować rzeczy normalnie w sklepach ale te rzeczy starczają na parę lat :)

reklama
Szkoda, że nie mozna jeszcze przez internet zapachów przesyłać. To bym sobie chociaż twoje pudełko po pizzy powąchała... :) Teściowa z wałówą przyjedzie jutro dopiero. No to sie przeprosiłam z buraczkami w słoiku ;D.

Misia zacytuję moją ulubioną piosenkę "Jesteś szalona mówią Ci.... "
h071.gif

Nabyłam w allegro:
kubusprzod1uw.jpg
- obsesji ciąg dalszy ;D.

Po sprawdzeniu konta w mBanku jednakże, okazało się, ze to ostatnia rzecz jaką nabyłam. Chleb i woda do końca miesiąca. Czyli do końca ciąży  :(. Buuu.

Madzia warto było, nawet o chlebie i wodzie. Wiesz co, tak sobie myśle, że oni coś z tymi opieniędzmi robią w tym mbanku - bo mi tez jakos tak szybko ostatnio topnieją ;). MOże to jakiś spisek na ciężarne? :laugh:

reklama
Zacisnę pasa i jakoś to będzie :). Najwyżej zjem psa, bo ona jest dosyć potężna ;D. Teściowa podkarmi, a w zasadzie ostatnio nie chce mi sie już tak bardzo jeść jak przedtem (te poranne dwie pizze się nie liczą ;)). Najgorzej, że luby wraca za 11 dni, czy jakoś tak i chyba pojedzie do mamusi na obiadek ;D ;D ;D

Do góry