reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

A ja zapełniam lodówkę bo jakbym cos przeczuwała ze moze mnie niedługo już w domku nie być ;)
i tak od miesiaca a potem sama ja opróżniam i wyglądam jak wyglądam .... ;D

Madzia poducha piękna !! Maniaczko Ty !! :) :laugh:

reklama
Jaka tam maniaczko... ;):

firanka5ir.jpg
karuzelka8az.jpg
kapouchy15gl.jpg
kapouchy26sf.jpg
obrazek11rg.jpg

Madzia, podusia slodka, a firaneczki...... mhm... mam zamiar wybrac sie po takie same :-)
Musze sie tylko zorientowac w funduszach ;-)
Wczoraj kupilismy wreszcie wypelnienie do poscieli, przescieradelka i zostal nam do kupienia juz tylko termometr :-)
Teraz jestem spokojna i moge wypatrywac malej ;-)

Remeny-z bólem serca - nie mogę :(. Tak ma na imię kolega mojego męża, na widok i głos którego dostaję drgawek i ciężkich przypadłości żołądkowych...

Ale nic nie stoi na przeszkodzie żebym mu dała na imię Puchatek...albo Prosiaczek...albo Kłapouchy (to by była kupa śmiechu, bo mężulo uszka ma, jakie ma i bynajmniej nie są one przylegające do czaszki ;D - a jak Junior będzie podobny, hihi)...albo Maleństwo...albo Tygrysek. Albo, w ostateczności - Krzyś  ;D.

reklama
Do góry