reklama
Madzia_S
Matka Polka
Jaka tam maniaczko... :
Madzia, podusia slodka, a firaneczki...... mhm... mam zamiar wybrac sie po takie same :-)
Musze sie tylko zorientowac w funduszach ;-)
Wczoraj kupilismy wreszcie wypelnienie do poscieli, przescieradelka i zostal nam do kupienia juz tylko termometr :-)
Teraz jestem spokojna i moge wypatrywac malej ;-)
Musze sie tylko zorientowac w funduszach ;-)
Wczoraj kupilismy wreszcie wypelnienie do poscieli, przescieradelka i zostal nam do kupienia juz tylko termometr :-)
Teraz jestem spokojna i moge wypatrywac malej ;-)
Madzia_S
Matka Polka
No to uzupełnię... ;D:
Madzia_S
Matka Polka
Remeny-z bólem serca - nie mogę . Tak ma na imię kolega mojego męża, na widok i głos którego dostaję drgawek i ciężkich przypadłości żołądkowych...
Ale nic nie stoi na przeszkodzie żebym mu dała na imię Puchatek...albo Prosiaczek...albo Kłapouchy (to by była kupa śmiechu, bo mężulo uszka ma, jakie ma i bynajmniej nie są one przylegające do czaszki ;D - a jak Junior będzie podobny, hihi)...albo Maleństwo...albo Tygrysek. Albo, w ostateczności - Krzyś ;D.
Ale nic nie stoi na przeszkodzie żebym mu dała na imię Puchatek...albo Prosiaczek...albo Kłapouchy (to by była kupa śmiechu, bo mężulo uszka ma, jakie ma i bynajmniej nie są one przylegające do czaszki ;D - a jak Junior będzie podobny, hihi)...albo Maleństwo...albo Tygrysek. Albo, w ostateczności - Krzyś ;D.
blond
mama dwoch urwiskow
ale ty madziu rzeczywiscie uzalezniona od kubusia i jego przyjaciol nie jestes wcale
Madzia_S
Matka Polka
Nie pani doktor. Jestem zupełnie zdrowa...
blond
mama dwoch urwiskow
ale prosze pani te rzeczy sa przesliczne
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
No to ja tez sie pochwale moimi ostatnimi nabytkami, akurat mam fotki, bo przynioslam, zeby mamie pokazac. Ciuszki troszke wieksze 3-6 miesiecy, ale na co czekac? hihihi
Podziel się: