reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

Misia, mamusia zdolna jak diabli. Wanienka jak dla mnie oczywiście boska, bo mam identyczną ;D. Dokładnie w tym samym odcieniu. Tylko nie kąp bobaska w łóżeczku, bo zalejesz cała pościel ;) Spiworek rewelka. U mnie w 5-10-15 to chyba nie ma żadnych wyprzedaży. Nic mi się tam nie podoba, wszystko wykupili bracia K...
79718216ks.gif

reklama
Madziu jak nie jest daleko to można osobiście odebrać tak robiliśmy z kamerą i kinem domowym,
zrobiliśmy sobie małą wycieczkę z Łodzi do Bydgoszczy. Niektórzy sprzedający na allegro mają normalne sklepy wtedy uważam, że ryzyko jest mniejsze. Pozdrawiam

Misia cudeńka. Gratulacje zdolnej mamusi ;)
A ja wczoraj dostałam od koleżanki z pracy siatę super ubranek. Pochwalę się tylko 2 - polarkowy kombinezonik i śpiworek. Strasznie sie cieszę, bo akurat czegoś takiego nie mialam. Ale super mieć takie fajowe koleżanki ;D

img12112ug.jpg

img12121kz.jpg

No i zapomniałam napisac, ze znalazły sie zagubione czesci od łóżeczka - oczywiscie w starym mieszkanku w piwnicy. Kamien spadl mi z serca.

Czy któras z was wie ile moze kosztowac w sklepie taki usztywniany przewijak (tylko wiekszy 80x50). Bo nie moge w tym tygodniu do sklepów, a chciałabym sie zaopatrzyc. No i nie wiem jaka jest roznica w cenach w porownaniu z allegro.

Przewijak kosztuje około 50-60zł. Też chciałam kupić, ale jest tak potwornie ciężki, że nie dam rady dowieźć. Fajnie macie z tymi ciuszkami po innych bobaskach. U mnie w rodzinie był tylko jeden a i tak wszystko sie dostanie mojemu kuzynowi, bo jego żona w marcu rodzi. A znajomych żadnych i wszystko sama muszę. Chyba lumpeksy troszkę przegrzebię :).

reklama
Karola i Misia, fajowe nowe nabytki :-)
Co do przewijaka to u nas mniejsze sa w przedziale 40-50 (zalezy od sklepu, nie jakosci, bo praktycznie wszedzie sa takie same), a te wieksze 45-55 :-)
Ja wczoraj zaszalalam w sklepach z uzywkami i mam nowe nabytki :-)
Kombinezon (mialam jeden, ale malusienki, szukalam jeszcze jednego wiekszego)
bluzy, spodnie i jakies drobiazgi.
Jak znajde aparat, to sie pochwale :-)

Do góry